Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό «κόλπο» Μαρινάκη, θα σοκάρει τους πάντες - Ρίχνει στάχτη στα μάτια πριν το μεγάλο «μπαμ»
| 2018-05-04 13:25:00

Φοβερό «κόλπο» Μαρινάκη, θα σοκάρει τους πάντες - Ρίχνει στάχτη στα μάτια πριν το μεγάλο «μπαμ»

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό «κόλπο» Μαρινάκη, θα σοκάρει τους πάντες - Ρίχνει στάχτη στα μάτια πριν το μεγάλο «μπαμ»

Τρομερή κίνηση τακτικής με παίκτες-δολώματα. Έρχεται… τσουνάμι;

Μπορεί στον Ολυμπιακό να ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε γενναίες προσθαφαιρέσεις το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο στον «ερυθρόλευκο» Τύπο παρατηρείται τελευταία ένα… περίεργο φαινόμενο σχετικά με τους υποψήφιους στόχους των πρωταθλητών.
 
Όχι μόνο δε γίνονται αναφορές σε πιθανούς παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους Πειραιώτες (ενδεικτικό το σημερινό πρωτοσέλιδο του Γαύρου), αλλά αντίθετα η επικαιρότητα επικεντρώνεται στο νυν ρόστερ και στις υποθέσεις παραμονής ποδοσφαιριστών που υποτίθεται ότι κατηγορήθηκαν ως «άχρηστοι» και «ανίκανοι» τόσο από τη διοίκηση όσο και από μερίδα οπαδών στο τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη.
 
Το φοβερό, μάλιστα, είναι ότι και τα ονόματα που συντηρούνται στην επικαιρότητα, δεν είναι σε καμία περίπτωση… εφικτοί στόχοι για τον Ολυμπιακό. Όπως πρόκειται για την περίπτωση του Νέτο, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ της ομάδας, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν τον Πορτογάλο στόπερ.
 
Από τη μία, γιατί έχει απαγορευτικό κασέ και θα πρέπει, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, να πέσει τουλάχιστον 70% στις αποδοχές του για να έρθει στην Ελλάδα και, από την άλλη, διότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία επαφή με τη Ζενίτ. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τους Ρώσους και θα πρέπει να συμβούν… πολλά για να τρέξει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Γι’ αυτό και προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι Νέτο παραμένει πρώτο όνομα στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα και η μοναδική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι όλα συμβαίνουν για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς πρόκειται δεδομένα για έναν αμυντικό με καλό όνομα, ενδεικτικό των προθέσεων της διοίκησης για τις φετινές μεταγραφές.
 
Ο Νέτο, πάντως, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν… παίζει για τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπρούνο Γκασπάρ, για τον οποίο σας γράψαμε και χθες ότι δεν απασχολεί τους Πειραιώτες. Ο μάνατζερ του παίκτη, μάλιστα, ισχυρίζεται πως δεν βλέπει καθόλου την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό για την καριέρα του πελάτη, καθώς έχει άλλες προτεραιότητες.
 
Είναι απορίας άξιον επομένως τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό μεταγραφικά και τι… ετοιμάζεται. Από την άποψη ότι δεν αποκλείεται τελικά στο Λιμάνι να μη διαρρέουν τίποτα για πιθανούς στόχους και να... αναλώνονται εσκεμμένα με τους υπάρχοντες παίκτες, προκειμένου να χτυπήσουν ξαφνικά στο μεταγραφικό παζάρι και να εκπλήξουν τους πάντες, κατά την προσφιλή πολιτική του Βαγγέλη Μαρινάκη.  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags