Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή εξέλιξη: Κίνηση-ματ Δημήτρη για την ΠΑΕ, δένει κόμπο τον Ταϊλανδό - Ψήνεται συνεργασία-φωτιά
| 2018-05-08 10:45:00

Φοβερή εξέλιξη: Κίνηση-ματ Δημήτρη για την ΠΑΕ, δένει κόμπο τον Ταϊλανδό - Ψήνεται συνεργασία-φωτιά

του Νίκου Στεργίου
Φοβερή εξέλιξη: Κίνηση-ματ Δημήτρη για την ΠΑΕ, δένει κόμπο τον Ταϊλανδό - Ψήνεται συνεργασία-φωτιά

Δεν το βάζει κάτω ο Γιαννακόπουλος, τα παίζει πλέον όλα για όλα!

Πολλοί ξαφνιάστηκαν από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει το βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Ερασιτέχνη, που τα τελευταία χρόνια περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις και με τα χίλια ζόρια καταφέρνει να επιβιώνει.

Ωστόσο, ήταν μία κίνηση που το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ είχε στο μυαλό του εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, οι άμεσοι συνεργάτες του τον συμβούλεψαν για πρώτη φορά, πριν από 1,5 χρόνο περίπου, να πάρει τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα μελλοντικά να εισχωρήσει στην ΠΑΕ.

Δεν το έπραξε, όμως, τότε, θεωρώντας ότι μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, αυτό τελικά δε συνέβη και, πλέον, αποφάσισε να εφαρμόσει με καθυστέρηση το συγκεκριμένο σχέδιο, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα κατορθώσει να μπει, έστω και με.. πλάγιο τρόπο, στο ποδόσφαιρο.

Αν, μάλιστα, για κάποιο λόγο, δεν προχωρήσει το deal με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πετύχει πιο εύκολα να κάνει το όνειρό της οικογένειάς του πραγματικότητα, αναλαμβάνοντας και την ΠΑΕ.

Και από την άλλη, όμως, σε περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ξανά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα έχει άμεση σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, μιας και οι νέοι ιδιοκτήτες θα «αναγκαστούν» να συνεργαστούν μαζί του για πολλούς λόγους. Πιθανότατα για το θέμα του γηπέδου (μιας και το Athens Alive αναμένεται να προχωρήσει, έστω και με αργούς ρυθμούς, κάτι που είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή στο sportdog.gr λόγω του ότι πρόκειται για μια πολύπλοκη επένδυση), λόγω της αρμονικής σχέσης που οφείλει να έχει η ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πρόσωπο μεγάλης αποδοχής στον κόσμο της ομάδας, κάτι που δεν μπορεί να αγνοήσει ο επίδοξος αγοραστής της ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Ο Δώνης «φέρνει» τον Ταϊλανδό

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά και την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, το πρώτο φαβορί για τον πάγκο φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι προς το παρόν διστακτικός περιμένοντας τις διοικητικές αλλαγές και λέγεται πως μόνο αν αποκτήσει την ομάδα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του Τριφυλλιού. Επομένως, σε περίπτωση που μέσα στο επόμενο διάστημα γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Δώνης προβάρει τα πράσινα, τότε θα σημαίνει και πως το deal με την Pan Asia είναι προ των πυλών.

Παράλληλα, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, μιας και ο παλαίμαχος άσος αποτελεί διακαή πόθο του Γιάννη Αλαφούζου, κάτι για το οποίο συζήτησε και με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ στη μεταξύ τους συνάντηση. Εξάλλου, για τη συγκεκριμένη εξέλιξη το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τις 26 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags