Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γλεντάει» ο Ιβάν - Το... τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς και η «κλοπή» παίκτη που θέλει ο Τίγρης
| 2018-05-14 13:33:00

«Γλεντάει» ο Ιβάν - Το... τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς και η «κλοπή» παίκτη που θέλει ο Τίγρης

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Γλεντάει» ο Ιβάν - Το... τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς και η «κλοπή» παίκτη που θέλει ο Τίγρης

Πήρε φόρα ο Σαββίδης μετά το Κύπελλο και δεν κρατιέται με τίποτα!

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο γλέντι που έστησε ο ΠΑΟΚ σε νυχτερινό κέντρο με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Το αφεντικό του Δικεφάλου του Βορρά αφού αποθέωσε την ομάδα του, αναφέρθηκε και στους αντιπάλους, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη (κάνοντας λόγο για «προδοσία»), ενώ τόνισε πως ήταν αυτός που έσωσε τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όσον αφορά την ψηφοφορία που έγινε στη Super League για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού.
 
Πάντως, στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε την ψήφο του για τη υπόθεση (επιμένει μέχρι σήμερα ότι είναι κατά της αλλαγής των κανονισμών), προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα υπέρ του Τριφυλλιού, ούτε κάποια άλλη ομάδα από το δικό του «μπλογκ» έπραξε κάτι ανάλογο. Απλά θυμίζουμε ότι η Κέρκυρα, που είναι θεωρητικά στο «άρμα» των Ασπρόμαυρων, απείχε από την τελευταία ψηφοφορία, ευνοώντας στην ουσία τους Πράσινους, καθώς αφαιρέθηκε μία αρνητική ψήφος (το ίδιο συνέβη και με τον Πλατανιά).
 
Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά προκάλεσε έκπληξη με την εξαγγελία του περί… απεριόριστου μπάτζετ στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι που αποδεικνύει για τις… άγριες προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφές από το πάνω ράφι, όπως σας αποκαλύψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ.
 
Θα του «κλέψει» τον «Φέτφα»;
 
Το αφεντικό του ΠΑΟΚ είναι έτοιμο για πολύ μεγάλα πράγματα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μπει «σφήνα» στους άλλους μεγάλους, «κλέβοντας» πιθανούς στόχους. Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι, άλλωστε, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει πολύ έντονα την ΑΕΚ. 

Ο Έλληνας άσος παραδοσιακά αρέσει στην Τούμπα και, μάλιστα, πέρυσι στη Θεσσαλονίκη είχαν ψάξει έντονα την περίπτωσή του. Αν και εφόσον, λοιπόν, ο παίκτης μείνει ελεύθερος, όπως ακούγεται, δεν αποκλείεται να απασχολήσει ξανά τον ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει στο προσκήνιο και η Ένωση.

Εξάλλου, οι Ασπρόμαυροι μπορούν πιο εύκολα να καλύψουν το παχυλό κασέ του διεθνούς εξτρέμ, αν και εφόσον θελήσουν να κάνουν επίσημη κίνηση. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags