Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή κίνηση Αλαφούζου, αλλάζει όλα τα δεδομένα στον ΠΑΟ - Θα τρελαθεί τελείως ο Ταϊλανδός
| 2018-05-15 12:15:00

Τρομερή κίνηση Αλαφούζου, αλλάζει όλα τα δεδομένα στον ΠΑΟ - Θα τρελαθεί τελείως ο Ταϊλανδός

του Νίκου Στεργίου
Τρομερή κίνηση Αλαφούζου, αλλάζει όλα τα δεδομένα στον ΠΑΟ - Θα τρελαθεί τελείως ο Ταϊλανδός

Τι ετοιμάζει το αφεντικό του Τριφυλλιού; Ποιο είναι το σχέδιό του;

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να βρίσκονται εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων, ωστόσο παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να κρατήσει ζωντανό το αγωνιστικό τμήμα, προκειμένου να διασφαλίσει την επόμενη μέρα στο σύλλογο, είτε προχωρήσει το ενδιαφέρον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είτε όχι.
 
Γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να τηρήσει τις υποσχέσεις του και να τακτοποιήσει άμεσα τους παίκτες. Το αφεντικό του Τριφυλλιού θέλει να πληρώσει ό,τι έχει τάξει στους ποδοσφαιριστές για να αποφευχθεί ο κίνδυνος των προσφυγών και ο Ταϊλανδός επενδυτής να πάρει στα χέρια του μια ομάδα με ενεργό και... κανονικό ρόστερ.
 
Αν, άλλωστε, η «πράσινη» διοίκηση δε φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της, τότε οι παίκτες θα διεκδικήσουν την ελευθερία τους μέσω της νομικής οδού, μια εξέλιξη που μπορεί να τινάξει στον αέρα το deal με τον υποψήφιο επενδυτή. Κάτι που, φυσικά, δεν έχει καμία διάθεση ο Γιάννης Αλαδούζος να διακινδυνεύσει και γι' αυτό αναμένεται να βάλει άμεσα το χέρι στην τσέπη. 
 
Εξάλλου, ήδη οι παίκτες έχουν ενημερωθεί μέσω μηνυμάτων από ανθρώπους της ΠΑΕ ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, ενώ ενδέχεται αυτό να τους πει και σήμερα από κοντά ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αν και εφόσον βρεθεί στο Κορωπί.
 
Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν έχει να κάνει με την ενεργοποίηση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με το συγκεκριμένο ζήτημα των οφειλόμενων. Είναι απόφαση του αφεντικού της ομάδας να τρέξουν οι πληρωμές κι αυτό αποδεικνύει και την πρόθεσή του να παραδώσει μια ομάδα χωρίς άλλα προβλήματα, μετά τις ποινές που αναμένεται να επιβληθούν στο σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν.
 
Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει, σε περίπτωση που για κάποιον λόγο δεν προχωρήσει η συμφωνία με την «Pan Asia», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει έτοιμο πλάνο για το «αύριο» του Παναθηναϊκού, το οποίο προβλέπει μπάτζετ 5 εκατ. ευρώ ενόψει της νέας σεζόν, κάτι για το οποίο είναι ενήμερος ήδη και ο Νίκος Νταμπίζας, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags