Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη στον ΠΑΟ - Τα τινάζουν όλα στο παρά ένα, είναι δυνατόν; - Έτοιμος ο Αλαφούζος να…
| 2018-05-16 13:20:00

Απίστευτη εξέλιξη στον ΠΑΟ - Τα τινάζουν όλα στο παρά ένα, είναι δυνατόν; - Έτοιμος ο Αλαφούζος να…

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη εξέλιξη στον ΠΑΟ - Τα τινάζουν όλα στο παρά ένα, είναι δυνατόν; - Έτοιμος ο Αλαφούζος να…

Αν συμβεί κι αυτό στο Τριφύλλι, θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Όσο δε σημειώνεται κάποια εξέλιξη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, τόσο η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα παραμένει έκρυθμη.
 
Οι παίκτες βρίσκονται στα όριά τους και αναμένουν τις πληρωμές για να μην τραβήξουν το σχοινί στα άκρα.
 
Δεν ισχύει, πάντως, αυτό που γράφεται τις τελευταίες ώρες ότι άπαντες στο Κορωπί είναι σε έξαλλη κατάσταση και ετοιμάζονται να τα βροντήξουν.
 
Οι «πράσινοι» κάνουν ακόμα υπομονή και περιμένουν η διοίκηση να φανεί συνεπής, ενώ αναμένουν και τις συναντήσεις που θα έχουν από αύριο με τον Νίκο Νταμπίζα.
 
Αν, βέβαια, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δεν καταφέρει να… καλμάρει τους ποδοσφαιριστές, τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιοι εξ αυτών, κυρίως οι ξένοι, να προχωρήσουν στη λύσης της προσφυγής από τη Δευτέρα, από τη μία για να εξασφαλίσουν νομικά τα δεδουλευμένα τους και από την άλλη για να μείνουν ελεύθεροι και να αναζητήσουν αλλού ομάδα.
 
Πάντως, από την άλλη, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Γιάννης Αλαφούζος δε σκοπεύει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα και να θέσει σε κίνδυνο την επόμενη μέρα του συλλόγου.
 
Ο στόχος του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ είναι να πληρώσει άμεσα τους παίκτες και σύντομα να φτάσει μέχρι την εξόφλησή τους για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες καταστάσεις.
 
Και, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του sportdog.gr, το αφεντικό του συλλόγου το έχει πάρει απόφαση να τακτοποιήσει τους παίκτες, καταβάλλοντας τα χρήματά τους σε δύο δόσεις, κάτι που αναμένεται να διαμηνύσει στους παίκτες και ο Νίκος Νταμπίζας.
 
Το θέμα είναι, επομένως, αν οι παίκτες θα πειστούν από τις τελικές δεσμεύσεις της διοίκησης, ή θα αποφασίσουν να τινάξουν όλα στον αέρα λίγο πριν ο μεγαλομέτοχος κάνει πράξη αυτό που έχει πάρει απόφαση. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags