Facebook Pixel «Άκυρο» στον Ολυμπιακό από Κουρμπέλη και Γιόχανσον
| 2018-05-18 10:29:00

Νέο «ντου» Μαρινάκη και… ΠΑΟΚ - Αφήνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ για Ολυμπιακό; - «Σεισμός» στη Super League!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο «ντου» Μαρινάκη και… ΠΑΟΚ - Αφήνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ για Ολυμπιακό; - «Σεισμός» στη Super League!

Χαμός από τα «χτυπήματα» στον Πειραιά, θα σκάσει διπλή «βόμβα»;

Είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό θα κινηθούν για παίκτη στον άξονα, εκεί που τη φετινή σεζόν παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει μεταγραφή στα χαφ και ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα, κυρίως από την εγχώρια αγορά. Μάλιστα, δύο περιπτώσεις που λέγεται ότι εξετάζονται πολύ σοβαρά από τους Πειραιώτες είναι αυτές των Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιάκομπ Γιόχανσον.

Πιστός στον Παναθηναϊκό

Όσον αφορά τον πρώτο, όντως βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, από την άποψη πως ο παίκτης δεν μπορεί να πωληθεί στον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά και ούτε να πάει εκεί ως ελεύθερος, καθώς αν είναι πληρωμένος από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

Παράλληλα, όπως τονίσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Έλληνας άσος δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «πράσινους» για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Είναι δεμένος με την ομάδα και τους οπαδούς της και δε θα ήθελε να προκαλέσει με μία τέτοια απόφαση.

Όπως δεν το έκανε, άλλωστε, τον περασμένο Γενάρη, όταν είχε στα χέρια του μια «χρυσή» πρόταση από τον ΠΑΟΚ και το Τριφύλλι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά για την πώλησή του.

Ο παίκτης, άλλωστε, έχει ως όνειρο, αν φύγει από τον Παναθηναϊκό, να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, αν και προς το παρόν και παρά τις προσπάθειες του μάνατζέρ του, δεν έχει προκύψει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον.

Τραυματισμός και εξωτερικό

Σχετικά με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΑΕΚ, παρά την πρόθεση των Κιτρινόμαυρων να του ανανεώσουν το συμβόλαιό του, μία εξέλιξη, βεβαίως, που είχαμε αποκαλύψει στο sportdog.gr, στο Λιμάνι γνωρίζουν καλά ότι ο παίκτης δεν έχει επανέλθει ακόμα στη δράση.

H αποθεραπεία του δεν πήγε καλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από τον περασμένο Νοέμβρη και οι εκτιμήσεις λένε ότι θα κλωτσήσει ξανά μπάλα στα τέλη Αυγούστου. Αυτό το έχουν υπόψιν τους στον Πειραιά και σίγουρα είναι κάτι που τους «φρενάρει».

Εξάλλου, ο Σουηδός δεν έχει προτεραιότητα να παραμείνει στην Ελλάδα (αν ήταν θα μιλούσε με την ΑΕΚ), αλλά σκοπεύει να πάρει μεταγραφή σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πάντως, είναι πολύ πιθανό τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τον ΠΑΟΚ, να έχουν πλησιάσει τον παίκτη για να μάθουν τις προθέσεις του, αφού δεδομένα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags