Facebook Pixel Sportdog.gr | Βούιξε όλη η πιάτσα, έσκασε «νέος Λάζαρος»; - Φήμες ότι... δυσκολεύεται για Ολυμπιακό!
| 2018-05-16 14:30:00

Βούιξε όλη η πιάτσα, έσκασε «νέος Λάζαρος»; - Φήμες ότι... δυσκολεύεται για Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βούιξε όλη η πιάτσα, έσκασε «νέος Λάζαρος»; - Φήμες ότι... δυσκολεύεται για Ολυμπιακό!

Στο λιμάνι «ψήνονται», ψάχνονται και όλα είναι ανοιχτά.

Υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέο περίπτωση Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ. Λέγεται, δηλαδή, πως στον Ολυμπιακό έχουν βάλει στο μάτι κι άλλον άσο της Ένωσης και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» με τον ίδιο τρόπο.
 
Ωστόσο, θεωρείται απίθανο οι Κιτρινόμαυροι να την «πατήσουν»  ξανά και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ΑΕΚ άλλος παίκτης που να έχει το περίφημο «+1» στο συμβόλαιό του, έτσι ώστε όποιος θελήσει να το εκμεταλλευτεί και να τον «αρπάξει».
 
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή έχει τον συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του, αλλά όχι για φέτος, για του χρόνου το καλοκαίρι, είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, για τον οποίο υπάρχει όντως ενδιαφέρον από την Άουγκσμπουργκ, ωστόσο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτεραιότητα του γερμανικού συλλόγου.
 
Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο του «νέου Λάζαρου» φέρεται πως συντηρείται στη μανατζερική πιάτσα για επικοινωνιακούς λόγους, ενώ δεν αποκλείεται να αφορά «χτύπημα» του Ολυμπιακού για κορυφαίο παίκτη άλλης μεγάλης ομάδας και όχι της Ένωσης. 
 
Δεν «ψήνεται» για Ολυμπιακό
 
Όπως, άλλωστε, σας ενημερώσαμε σε πρωινό ρεπορτάζ, στο Λιμάνι «καλοβλέπουν» πάντα την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, περιμένοντας τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολη, πάντως, υπόθεση για τους Πειραιώτες ο Έλληνας άσος, καθώς από τη μία, αν πληρωθεί, δεν έχει δικαίωμα προσφυγής για να μείνει ελεύθερος, ενώ, από την άλλη, παρουσιάζεται στο περιβάλλον του να μη θέλει να πάρει μεταγραφή στον «αιώνιο» αντίπαλο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας τέτοιας μετακίνησης. Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε και τον περασμένο Γενάρη την ευκαιρία να πάει με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, αλλά το αρνήθηκε μένοντας πιστός στο Τριφύλλι.  
 
Ο «κλεισμένος» και ο απλησίαστος
 
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά των Ερυθρολεύκων, η περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού Κλέμπερ θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένη» από τους Πειραιώτες, όπως σας γράφαμε και χθες. Στην ουσία στο λιμάνι έχουν «καπαρώσει» τον παίκτη και απλά απομένει το τελικό «ΟΚ» για να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα. Εξάλλου, o Kλέμπερ δεν αποτελεί βασική επιλογή για τη γραμμή κρούσης κι αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα έρθει στου Ρέντη για εναλλακτική λύση.
 
Όσον αφορά την περίπτωση του Αμπέλ Ερνάντες, που παραμένει σχεδόν καθημερινά στο προσκήνιο, όπως έχουμε τονίσει ξανά είναι απλησίαστος παίκτης με πολύ υψηλό κασέ και μεγάλες βλέψεις (Τσάμπιονς Λιγκ). Είναι σχεδόν αδύνατο ο Ολυμπιακός να τον δελεάσει αυτή την περίοδο, παρόλο που ο Ουρουγουανός άσος της Χαλ προέρχεται από τραυματισμό. Ίσως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά αν ο 27χρονος επιθετικός παρέμεινε ελεύθερος και βρισκόμασταν στον Αύγουστο. 
 
Στο μεταξύ, υπάρχει η αίσθηση ότι μέχρι την άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα (23 Μαϊου) οι Πειραιώτες θα έχουν «κλείσει» κι άλλη μεταγραφή. Κάτι που «μαρτυράει» και η τελευταία «ένδεια» ονομάτων που παρατηρείται στο ρεπορτάζ, αλλά και το γεγονός ότι επαναλαμβάνονται συνεχώς οι ίδιοι στόχοι (Πεδράο, Μολέντο, Ντέιβερσον). Κάτι «ψήνεται», λοιπόν, στο λιμάνι και μέχρι την άλλη εβδομάδα ίσως υπάρξουν εξελίξεις... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags