Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα... έσκασε ο Μελισσανίδης και πήρε τον παικταρά - Κίνηση που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες!
| 2018-05-21 22:16:00

Τα... έσκασε ο Μελισσανίδης και πήρε τον παικταρά - Κίνηση που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες!

Sportdog Team
Τα... έσκασε ο Μελισσανίδης και πήρε τον παικταρά - Κίνηση που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες!

Δεν θα τον άφησε να φύγει από την Ένωση.

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάρκο Λιβάγια τουλάχιστον μέχρι το 2021, καθώς η ΑΕΚ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την σχετική ρήτρα που υπήρχε στον δανεισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ένωση ενημέρωσε επίσημα τη Λας Πάλμας ότι ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Κροάτη φορ, η οποία φτάνει στο 1.8 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα καταβληθούν άμεσα στους Ισπανούς, προκειμένουν να κλείσει το deal.

Με την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενεργοποιείται αυτόματα και το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Λιβάγια από το προηγούμενο καλοκαίρι, το οποίο προβλέπει απολαβές ύψους περίπου 700.000 ευρώ συν μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό, καθώς οι Κιτρινόμαυροι είχαν συζητήσει με τον Λιβάγια από τα μέσα της σεζόν και είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν μαζί. Ο Κροάτης περνάει πολύ καλά στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα, ενώ και ο σύλλογος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μελισσανίδης μάλιστα, όπως σας είχε ενημερώσει το sportdog.gr, ήθελε να κλείσει άμεσα το θέμα ως... απάντηση για την αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags