Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Φέτφα; Ιδού το πρώτο «μπαμ» του Τίγρη - Νέα «κόλαση» με Ολυμπιακό, πρωτοσέλιδο-βόμβα
| 2018-05-16 11:50:00

Ποιος Φέτφα; Ιδού το πρώτο «μπαμ» του Τίγρη - Νέα «κόλαση» με Ολυμπιακό, πρωτοσέλιδο-βόμβα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Φέτφα; Ιδού το πρώτο «μπαμ» του Τίγρη - Νέα «κόλαση» με Ολυμπιακό, πρωτοσέλιδο-βόμβα

«Στέλνουν» παίκτη-δώρο στην ΑΕΚ από τον Πειραιά; 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος οδεύει για τον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ επικοινώνησαν ότι οι λόγοι το διαζυγίου με τον Έλληνα άσο δεν ήταν οικονομικοί.

«Εγώ θα του έδινα όσα ήθελε, αν τηρούσε την υπόσχεσή του και τιμούσε την υπογραφή του για το +1», ήταν λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στο περιβάλλον του, όπως τα αποκάλυψε στο χθεσινό του blog στο sportdog.gr, ο Γιώργος Γεωργίου.

Βέβαια, στην πραγματικότητα ο διεθνής άσος δεν μπήκε στη διαδικασία νέων συζητήσεων με την Ένωση από τη στιγμή που του είχε ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση να υπογράψει νέο, κλειστό συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αλλά να γίνει αρχικά χρήση του «+1» με τις αποδοχές που προέβλεπε το αρχικό συμβόλαιο (περίπου 320.000 ευρώ).

Από την άλλη, στην ΑΕΚ δεν αναμένεται να παρασυρθούν από την εξέλιξη της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και δε σκέφτονται ούτε να αυξήσουν το μπάτζετ της νέας σεζόν, ούτε και να αλλάξουν την -επιτυχημένη όπως αποδείχθηκε φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ευρωπαϊκή πορεία- οικονομική πολιτική τους. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να δοθούν συμβόλαια άνω των 350.000 ευρώ, αν και δεν αποκλείεται να γίνουν 1-2 εξαιρέσεις σε παίκτες που θα έρθουν και θα είναι από το πάνω ράφι, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Δημήτρη Μελισσανίδη

Σε αυτή τη φάση, άλλωστε, και κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ, στην Ένωση δεν έχουν κάποια έτοιμη μεταγραφή ως «απάντηση» στην… αρπαγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η πρώτη εντυπωσιακή κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που μπορεί να γίνει άμεσα, καθώς είναι πολύ προχωρημένη, είναι η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Μάρκο Λιβάγια. Μία σπουδαία, ωστόσο, μεταγραφή, μιας και πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ένωσης τη φετινή σεζόν.  

Φετφατζίδης και Ολυμπιακός

Εξάλλου, η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη, που είναι ένας από τους μεγάλους στόχος της ΑΕΚ, ως αντικαταστάτη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δεν είναι σε καμία περίπτωση προχωρημένη και έχει αρκετό δρόμο μπροστά της. Ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να τα βρει με την Αλ Αχλί στην αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει και δε φαίνεται εύκολο να συμβεί, ενώ στη συνεχεία να βρει τη «χρυσή τομή» με την ΑΕΚ, μιας και, όπως σας αποκαλύψαμε χθες, στις πρώτες επαφές έχει διαπιστωθεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον επαναπατρισμό του παίκτη είχε ενδιαφερθεί πρώτος ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να ενεργοποιηθεί ξανά το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για ένα «δικό» τους παιδί. Άλλωστε, το σημερινό πρωτοσέλιδο «χτύπημα» του «Πρωταθλητή» για τον Έλληνα άσο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί (δείτε το ΕΔΩ).

Θα της κάνει «δώρο» τον Ταχτσίδη;

Όσον αφορά τα νέα σενάρια περί Παναγιώτη Ταχτσίδη και ΑΕΚ, όπως σας εξηγήσαμε και σε χθεσινό θέμα, είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση για την Ένωση από τη στιγμή που ο παίκτη δεσμεύεται με συμβόλαιο για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει, δηλαδή, να τον αφήσουν οι Ερυθρόλευκοι ελεύθερο για να μπορέσει η ΑΕΚ να τον «χτυπήσει», κάτι το οποίο μοιάζει απίθανο, μετά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags