Facebook Pixel «Αποκάλυψη»-βόμβα… Νταμπίζα για Παναθηναϊκό
| 2018-05-22 10:25:00

«Αποκάλυψη»-βόμβα… Νταμπίζα για ΠΑΟ: «Πέφτουν» οι ποινές, φτιάχνει ομαδάρα; - Αστεία φήμη για κόουτς

του Νίκου Στεργίου
«Αποκάλυψη»-βόμβα… Νταμπίζα για ΠΑΟ: «Πέφτουν» οι ποινές, φτιάχνει ομαδάρα; - Αστεία φήμη για κόουτς

Τι... ξέρουν στο Τριφύλλι; Οι κινήσεις που «μαρτυρούν» τα πάνω-κάτω!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να γλίτωσε τον υποβιβασμό, αλλά οι ποινές που προβλέπονται από τη Super League για τις ομάδες που δε θα αδειοδοτηθούν ενόψει της περιόδου είναι αρκετά σοβαρές.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, οι ΠΑΕ που δε θα λάβουν άδεια θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, καθώς επίσης και με απαγόρευση μεταγραφών, με τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι πρότινος. 

Δηλαδή, θα τους επιτρέπεται να κάνουν μόλις τρεις μεταγραφές (ή ανανεώσεις) για παίκτες άνω των 23 ετών το καλοκαίρι, μία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κι όσοι παίκτες U23 αποκτηθούν θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε Έλληνες. 

Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής κινήσεις του Νίκου Νταμπίζα στο μεταγραφικό παζάρι δε φαίνεται να συμβαδίζουν με τους παραπάνω περιορισμούς. Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής φαίνεται πως κοιτάζει στόχους που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι στο Τριφύλλι ελπίζουν σε αλλαγή των ποινών.

Το γεγονός, δηλαδή, ότι ο Νίκος Νταμπίζας κοιτάζει να κρατήσει στην ομάδα παίκτες που είναι άνω των 23 ετών (π.χ. Χρήστος Δώνης, Ρόμπιν Λουντ κ.λπ.) και κάνει προσπάθειες να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που επίσης έχουν ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο ηλικίας (Κάτσε, Μυστακίδης κ.λπ.) ίσως να σημαίνει ότι στον Παναθηναϊκό… κάτι ξέρουν σχετικά με τους περιορισμούς που θα έχουν για τη νέα σεζόν οι ομάδες που δε θα πάρουν αδειοδότηση. Διαφορετικά δεν έχουν καμία λογική οι συγκεκριμένες κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Απίθανο σενάριο για Σα Πίντο

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα τελευταία σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Ρικάρντο Σα Πίντο, δεν έχουν απόλυτως καμία βάση και χαρακτηρίζονται «αστεία» απ’ όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί οι Πράσινοι βρίσκονται, πλέον, μία ανάσα από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος, μάλιστα, έχει πει ήδη το πρώτο «ναι» στου Τριφύλλι, όπως σας ενημερώσαμε και με χθεσινό ρεπορτάζ.

Εξάλλου, δε χρειάστηκε να γίνει κανένα ραντεβού χθες ανάμεσα στον Έλληνα τεχνικό και τον Νίκο Νταμπίζα, όπως σας εξηγουσάμε σε χθεσινό θέμα, καθώς οι δύο άνδρες έτσι κι αλλιώς έχουν εξαιρετική σχέση και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Εξάλλου, ο τεχνικός του διευθυντή του Παναθηναϊκού βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό, ενώ ο Γιώργος Δώνης σήμερα αναμένεται στη Λάρισα.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags