Facebook Pixel Sportdog.gr | «Όργια» στο λιμάνι - Φορ-όνομα, χαφ τρελό ταλέντο και στόπερ-θηρίο - Ποιος έκλεισε και... έρχεται!
| 2018-05-22 13:55:00

«Όργια» στο λιμάνι - Φορ-όνομα, χαφ τρελό ταλέντο και στόπερ-θηρίο - Ποιος έκλεισε και... έρχεται!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Όργια» στο λιμάνι - Φορ-όνομα, χαφ τρελό ταλέντο και στόπερ-θηρίο - Ποιος έκλεισε και... έρχεται!

Χαμός στον Πειραιά, σκάνε οι πρώτες μεταγραφές, όλα στο Sportdog.

Η ονοματολογία έχει πάρει «φωτιά» στον Ολυμπιακό και τα σενάρια σχετικά με τους υποψήφιους στόχους των Πειραιωτών δίνουν και παίρνουν.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους είναι κι αυτό του Αντριάν Λόπεθ. Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ, ο 30χρονος επιθετικός προτάθηκε στον Ολυμπιακό και εξετάζεται σοβαρά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Δεν αποκλείεται όντως να ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία από τη στιγμή που ο παίκτης εκπροσωπείται από κορυφαίο αγγλικό γραφείο μάνατζερ, με το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει άψογη συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, πρόκειται για έναν επιθετικό που ταιριάζει στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει ζητήσει ο φορ που θα αποκτηθεί να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Και ο Αντριάν Λόπεθ έχει την ευχέρεια να παίξει και σαν ακραίος κυνηγός.

Ο Ισπανός άσος, που θεωρείται καλό όνομα στην Ευρώπη, ανήκει στην Πόρτο μέχρι το 2019, αλλά φέτος έπαιξε στη Λα Κορούνια, έχοντας 9 γκολ και 5 σιστ σε 30 ματς της La Liga.



Πεντρόσα όπως Κλέμπερ

Όσον αφορά την ενίσχυση στις υπόλοιπες θέσεις, για τα χαφ οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει δεδομένα την υπόθεση του Αντρέ Πεντρόσα και, μάλιστα, φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ τη συγκεκριμένη περίπτωση σε σημείο που να θεωρείται «κλεισμένη», όπως συμβαίνει αντίστοιχα με τον Βραζιλιάνο Κλέμπερ, τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να φέρουν στην Ελλάδα όποτε το θελήσουν.

Ο αμυντικός χαφ της Σετούμπαλ, που μπορεί να αγωνιστεί κι ως στόπερ κατά περίσταση, είναι από τις πιο εφικτές επιλογές που κοιτάζουν στον Πειραιά για τον άξονα και από τις πρώτες εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς. Το sportdog.gr είχε αποκαλύψει πρώτο το ενδιαφέρον για τον 21χρονο άσο από τις 26/4 με σχετικό ρεπορτάζ.



Λίνερ και Λέμα

Σχετικά με τα σενάρια για τον δίμετρο 21χρονο Σουηδό γκολκίπερ, Όσκαρ Λίνερ, που ανήκει ΑΪΚ, δεν υπάρχει κάτι, καθώς, όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι Πειραιώτες αναζητούν τερματοφύλακα πιο έμπειρο, αν αποχωρήσει ο Σίλβιο Προτό.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ισχύουν οι πληροφορίες από την Αργεντική που αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό έχουν κάνει πρόταση για την απόκτηση του Κρίστιαν Λέμα της Μπελγράνο. Ο 28χρονος στόπερ (2,00 μ.) μένει ελεύθερος και φαίνεται πως πληροί της προϋποθέσεις που έχουν θέσει στο λιμάνι για το κέντρο της άμυνας.

Ο έμπειρος και θηριώδης αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γκιγιέρμο Μπράουν, μεταπήδησε σε αυτές της Νιούελς το καλοκαίρι του 2009 και ένα χρόνο αργότερα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα (12 συμμετοχές).

Τον Ιούλιο του 2011 μεταγράφηκε στην Τίγκρε (8 συμ.), το καλοκαίρι του 2012 έφυγε ελεύθερος για την Κίλμες (38 συμ. - 2 γκολ, 2 ασίστ) και από τον Ιούλιο του 2014 αγωνίζεται για τη Μπελγράνο (108 συμ. - 14 γκολ, 5 ασίστ), όπου εκτόξευσε τη χρηματιστηριακή του αξία στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags