Facebook Pixel Ποιος πρότεινε τον Σρνα στον ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Χατσερίντι και Πέλκα
| 2018-05-23 23:28:00

Απίστευτα πράγματα: Μπαμ από... Μίχελ με παίκτη για... Β’ κατηγορία - To ξέρει ο Σαββίδης;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτα πράγματα: Μπαμ από... Μίχελ με παίκτη για... Β’ κατηγορία - To ξέρει ο Σαββίδης;

Τρελό παρασκήνιο. Ποιος πλεύρισε τον Ιβάν; Η αλήθεια για Χατσερίντι.

O ΠΑΟΚ παρουσιάζεται από τα ρεπορτάζ να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντάριο Σρνα, υπόθεση που φέρεται να τρέχει ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ έχει κάνει σπουδαία καριέρα, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκεται στα καλύτερά του και σίγουρα η προοπτική της μεταγραφής του δεν ενθουσιάζει τον κόσμο του Δικεφάλου.

Άλλωστε, στα 36 του χρόνια πλέον, ο Σρνα είναι τιμωρημένος για χρήση απογορευμένων ουσιών και εκτίει ποινή, η οποία του απαγορεύει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μέχρι τις 22 Αυγούστου 2018, ενώ έχει να παίξει σε αγώνα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Το πόσο έχουν πέσει οι μετοχές του Σρνα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέχρι πρότινος συζητούσε να παίξει στη Β’ Κροατίας για να κλείσει την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «κονέ» για τον Κροάτη έγινε από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρα του Ραζβάν, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εάν προχωρήσει το deal με τον Σρνα (που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ίσως ανακοινωθεί κιόλας την Πέμπτη), γεννώνται διάφορα ερωτηματικά σχετικά με το γιατί επιλέγεται ένας ανέτοιμος 36χρονος παίκτης για αναπληρωματικός του Μάτος, από τη στιγμή που υπάρχουν από πίσω ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Λευτέρη Λύρατζη, που θεωρείται από πολλούς το μέλλον του ΠΑΟΚ στη θέση του δεξιού μπακ.

Τι συμβαίνει τελικά με Χατσερίντι

Κατά τα άλλα, ένα άλλο όνομα που απασχολεί τη μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Εβγέν Χατσερίντι, για τον οποίο έχουν ακουστεί αντικρουόμενα πράγματα.

Ενώ είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου «έκοψε» τον Ουκρανό αμυντικό, ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε νέα διάσταση στα σενάρια, αφού ψήφισε υπέρ του απόκτησης του παίκτη σε σχετική ψηφοφορία στο Instagram.

Η κίνηση αυτή του Σαββίδη επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο… καπνός, αλλά και φωτιά στην υπόθεση. Άλλωστε, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χατσερίντι είναι υπαρκτό εδώ και μήνες, κάτι που είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του στο Sportdog.gr από τον Απρίλιο

Δεν υπάρχει θέμα Πέλκα με Μπεσίκτας         

Τέλος, κόντρα στα όσα γράφονται για τον Δημήτρη Πέλκα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει deal με την Μπεσίκτας για τον διεθνή άσο.

Ουσιαστικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Έλληνα μέσο, ο οποίος δεν θα γίνει κάτοικος Τουρκίας. Αντιθέτως λέγεται πως το πιθανότερο είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ με αυξημένες αποδοχής και ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags