Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ! Ποιος τον έφερε στην Τούμπα, ιδού το συμβόλαιο!
| 2018-05-23 23:08:00

Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ! Ποιος τον έφερε στην Τούμπα, ιδού το συμβόλαιο!

Sportdog Team
Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ! Ποιος τον έφερε στην Τούμπα, ιδού το συμβόλαιο!

Έδωσαν τα χέρια, άμεσα και οι ανακοινώσεις.

Ο Ντάριο Σρνα βρίσκεται από την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος άσος θα γίνει παίκτης του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις του 36χρονο Κροάτη με τους Γιώργο και Νίκο Σαββίδη, παρουσία και του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, κύλησαν ομαλά και πλέον  αναμένεται η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο Σρνα, υπόθεση που τρέχει ο Λούμπος Μίχελ με... βοήθεια του Μιρτσέα Λουτσέσκου όπως σας έγραψε το Sportdog.gr, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (24/5) και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Βάσει πληροφοριών, ο 36χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο, με τις ετήσιες απολαβές του, να ανέρχονται στις 500.000 ευρώ καθαρά.

Ο Σρνα, με 134 συμμετοχές και 22 γκολ με την εθνική Κροατίας, αγωνιζόταν από το 2003 στη Σαχτάρ διατελώντας και αρχηγός τα τελευταία χρόνια. Στις 22 Σεπτεμβρίου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κι έκτοτε είναι εκτός δράσης, με την τιμωρία του να λήγει στις 22 Αυγούστου, συνεπώς αν υπογράψει στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαθέσιμος για τα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags