Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» Παϊρόζ για... Γιαννακόπουλο και εξέλιξη-φωτιά στον ΠΑΟ - Ανατροπή και «άκυρο» σε Αλαφούζο!
| 2018-05-26 10:23:00

«Βόμβα» Παϊρόζ για... Γιαννακόπουλο και εξέλιξη-φωτιά στον ΠΑΟ - Ανατροπή και «άκυρο» σε Αλαφούζο!

του Νίκου Στεργίου
«Βόμβα» Παϊρόζ για... Γιαννακόπουλο και εξέλιξη-φωτιά στον ΠΑΟ - Ανατροπή και «άκυρο» σε Αλαφούζο!

Μεγάλη αποκάλυψη από τον Ταϊλανδό και επιβεβαίωση Sportdog.

Ο Παϊρόζ Πιενμπογκσάντ βρέθηκε στην Αθήνα τα τελευταία 24ώρα και μετά το ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο, παραχώρησε δύο μεγάλες συνεντεύξεις, όπου ανέπτυξε τις σκέψεις και το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Ταϊλανδός έριξε και τη μεγάλη «βόμβα», καθώς αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε επαφή με το επενδυτικό fund που συνεργάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το «Athens Alive», έστω και από... σπόντα.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο εκπρόσωπος της Redstone και μέλος της κοινοπραξίας για το «Athens Alive», Μαρκ Αλεξάντερ, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με συνεργάτη του και, μάλιστα, τόνισε πως οι δυο τους είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν στην αγορά της Μπορντό.

«Δεν τον έχω γνωρίσει, αλλά έχω ακούσει καλά πράγματα γι’ αυτόν. Μίλησε με έναν καλό φίλο μου, με τον οποίο γνωρίζονται από μία κίνηση που έκαναν για τη γαλλική Μπορντό. Πάντα καλωσορίζουμε κάθε ιδέα που σε βοηθάει να χτίσεις κάτι καλύτερα…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παϊρόζ Πιενμπογκσάντ και… τάραξε τα νερά.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ήδη υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και συνεργασία για την επένδυση σε μία άλλη ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για να προχωρήσουν μαζί το πλάνο για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, ή απλά για να… μετακομίσει η ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ, όταν πλέον θα έχει τρέξει το «Athens Alive». Μία εξέλιξη, βεβαίως, που στο sportdog.gr είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Ανατροπή με Δώνη;

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ και για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, όπου ναι μεν δεν διέψευσε ότι υπάρχει θέμα με τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο δεν το χαρακτήρισε και… τελειωμένο.

Ο Ταϊλανδός τόνισε πως για την ώρα δέχεται και εγκρίνει τις προτάσεις της νυν διοίκησης, ωστόσο όταν αναλάβει και επίσημα τα ηνία, είναι πολύ πιθανό όλες οι αποφάσεις να επανεξεταστούν.

Γι’ αυτό, λοιπόν, και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή με τον Έλληνα τεχνικό, αν και εφόσον αλλάξει επίσημα χέρια η ΠΑΕ, παρόλο που αποτελεί θερμή εισήγηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags