Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χουνέρι» της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό και Λάζαρο - Πώς χαλάει το… ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα!
| 2018-05-29 23:44:00

«Χουνέρι» της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό και Λάζαρο - Πώς χαλάει το… ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα!

Sportdog Team
«Χουνέρι» της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό και Λάζαρο - Πώς χαλάει το… ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα!

Συνεχίζεται ο... πόλεμος μετά τη μεταγραφή του Έλληνα άσου!

Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου, ενώ η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στις 25 Ιουνίου.

Ωστόσο, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, θα είναι απών από τις προπονήσεις των Πειραιωτών τις πρώτες 15 ημέρες της διεξαγωγής τους!

Η αιτία έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί ο διεθνής άσος να έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό, που τον απέκτησε ως ελεύθερο, ωστόσο η συμφωνία έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου, αφού μέχρι τις 30 Ιουνίου ο ποδοσφαιριστής ανήκει τυπικά στην ΑΕΚ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα από την οποία αποχωρεί ένας παίκτης ως ελεύθερος χορηγεί τη σχετική έγγραφη άδεια στη νέα ομάδα του ποδοσφαιριστή, η οποία του δίνει το δικαίωμα να ξεκινήσει προετοιμασία μαζί της.

Ωστόσο, από τη στιγμή που η ΑΕΚ αμφισβητεί την ελευθερία του Λάζαρου υποστηρίζοντας ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο μαζί της, δεν πρόκειται να χορηγήσει την σχετική άδεια στον Ολυμπιακό και ο Χριστοδουλόπουλος θα κάνει ατομικές προπονήσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και φτάσει στο Ζέεφελντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags