Facebook Pixel Οριστικό: Αυτόν τον φορ φέρνει ο Γιώργος Σαββίδης στον ΠΑΟΚ
| 2018-06-05 13:30:00

Οριστικό: Αυτόν τον φορ φέρνει ο υιός Σαββίδης, «έχουμε συμφωνήσει» - Αδιανόητη «μάχη» με... Ραζβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οριστικό: Αυτόν τον φορ φέρνει ο υιός Σαββίδης, «έχουμε συμφωνήσει» - Αδιανόητη «μάχη» με... Ραζβάν!

Αφεντικό ο Γιώργος, έκλεισε επιθετικό. Τι συμβαίνει με Λουτσέσκου;

Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ φέρεται ότι βρίσκεται ο Τεέμου Πούκι, καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, που είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιηθεί, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι πως από χθες στη Θεσσαλονίκη «βγάζουν» προς τα έξω πως ο Φινλανδός φορ είναι ο «εκλεκτός» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ενώ την ίδια στιγμή ο μάνατζέρ του, Τεέμου Τούρουνεν, έλεγε σε ρεπόρτερ της εθνικής ομάδας της Φιλανδίας, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, πως η «μεταγραφή έχει τελειώσει, τα βρήκαμε με τον ΠΑΟΚ», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr.
 
Κάτι που σχεδόν μαρτύρησε ο εκπρόσωπος του παίκτη και σε δημόσιες δηλώσεις του, τονίζοντας πως ο Δικεφάλος του Βορρά είναι ένας πολύ πιθανός προορισμός για τον 28χρονο επιθετικό.   
 
Πάντως, η συγκεκριμένη μεταγραφή, αν ολοκληρωθεί και επίσημα, φαίρεται να φέρει την «υπογραφή» του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος φέτος έχει τον πιο ενεργό ρόλο από ποτέ ως αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ χειρίζεται προσωπικά τις περισσότερες υποθέσεις.

«Πόλεμος» για Κάμπος
 
Στο μεταξύ, σε συνέχεια του χθεσινού μας ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζάλμα Κάμπος, φαίνεται πως ισχύει η πληροφορία που θέλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει βάλει «stop» στο ενδεχόμενο πώλησής του.
 
Ο Ρουμάνος τεχνικός δε θέλει να παραχωρήσει ένα βασικό παίκτη του κορμού της ομάδας, σε αντίθεση με τη διοίκηση που είναι θετική στην αποχώρηση του Ανγκολέζου εξτρέμ, με το σκεπτικό να αποκτηθεί ένας πιο ποιοτικός παίκτης είτε για τα εξτρέμ, είτε για τα μπακ, προκειμένου να «ανέβει» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Κάτι που, πάντως, δεν επιθυμεί ο κόουτς της ομάδας και μένει να δούμε σε αυτή την υπόθεση ποιος θα «κερδίσει» τελικά, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης σχεδιάζει την απόκτηση ένος αριστερού οπισθοφύλακα από το πάνω ράφι, για να αξιοποιηθεί διαφορετικά ο Πορτογάλος, ο οποίος επίσης βλέπει με θετική διάθεση το ενδεχόμενο να αλλάξει θέση και να παίξει τη νέα σεζόν στη γραμμή κρούσης.
 
Τίποτα για Πασχαλάκη
 
Την ίδια ώρα, όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη δεν έχουν καμία βάση προς το παρόν. Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη πρόταση, ούτε και ο παίκτης, ο οποίος δε… συγκινείται με όσα ακούει και για την ώρα παραμένει προσηλωμένος στον Δικέφαλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags