Facebook Pixel Μεγάλο «κόλπο» Νταμπίζα - «Χτυπάει» φορ που «έφτυσε» τον Ολυμπιακό
| 2018-06-06 10:30:00

Τρελό κόλπο Νταμπίζα - Χτυπάει φορ που «άφησε» Ολυμπιακό και... σκοτώνει - Στα πράσινα η ταλεντάρα!

του Νίκου Στεργίου
Τρελό κόλπο Νταμπίζα - Χτυπάει φορ που «άφησε» Ολυμπιακό και... σκοτώνει - Στα πράσινα η ταλεντάρα!

Γιατί θα «πονέσουν» οι Πειραιώτες, deal με την «καψούρα» των άλλων.

Ο Νίκος Νταμπίζας «σαρώνει» την αγορά για να βρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες παίκτες κάτω των 23 ετών. Εδώ και καιρό, άλλωστε, σας έχουμε αποκαλύψει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει φτιάξει μία λίστα με πάνω από 20 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μπορεί να απασχολήσουν τους «πράσινους», υπολογίζοντας πάντα τους περιορισμούς που υπάρχουν.

Μία, λοιπόν, από τις επιλογές του παλαίμαχου αμυντικού είναι και ο 19χρονος, Αργύρης Καμπετσής, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Sportime». O νεαρός άσος πέρυσι τέτοια εποχή απέρριψε το επαγγελματικό συμβόλαιο που του πρότεινε ο Ολυμπιακός και υπέγραψε στη Ντόρτμουντ για 4 χρόνια.

Είναι επομένως πολύ δύσκολο να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, ειδικά ως ελεύθερος, παρότι είναι η αλήθεια πως ο μικρός δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Πάντως, ο Νίκος Νταμπίζας έχει «κυκλώσει» το συγκεκριμένο όνομα και φέρεται να παλεύει για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργύρης Καμπέτσης θεωρούνταν, πριν αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, μέσα στα πέντε κορυφαία σέντερ φορ της ηλικίας του στην Ευρώπη. Ο νεαρός άσος, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής,  είχε σκοράρει 15 γκολ μέσα στη σεζόν 2016-2017 σε διάστημα μόλις 4,5 μηνών, καταρρίπτοντας κάθε ευρωπαϊκό ρεκόρ στη κατηγορία των Νέων. Το 2017, άλλωστε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη στην ηλικιακή του κατηγορία, ενώ γενικά είχε εντυπωσιακή παρουσία τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική Νέων

Προβάρει τα πράσινα ο Δουβίκας

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ονόματα Ελλήνων που ακούγονται από την εγχώρια αγορά, σίγουρα η περίπτωση του Τάσου Δουβίκα από τον Αστέρα Τρίπολης θεωρείται αρκετά προχωρημένη. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο 18χρονος ταλαντούχος φορ, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Πίνι Ζαχάβι, θα καταλήξει στο Τριφύλλι, ενώ στο πλαίσιο της συγκεκριμένης μεταγραφής αναμένεται να διευθετηθεί και μια οφειλή που υπάρχει από τους «πράσινους» προς τους Αρκάδες από την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Σίγουρα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τη στιγμή κιόλας που το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη έχει ακουστεί και για τους υπόλοιπους «μεγάλους» της Super League. 

Κυριακόπουλος και Χαντάκιας

Αντίθετα, δεν είναι τόσο εφικτή μία άλλη περίπτωση από την ίδια ομάδα, αυτή του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Αντώνη Αποστολόπουλο, που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, μετά τις επεισοδιακές διαπραγματεύσεις του περασμένου Γενάρη για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ μπορεί όντως να βρίσκεται στα υπόψιν των «πράσινων», ωστόσο δύσκολα θα γίνει κίνηση για αγορά ενός ακόμα παίκτη του Αστέρα, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι μάλλον στον Παναθηναϊκό δε θα κινηθούν για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, αν ο παραμείνει ο Εμάνουελ Ινσούα, καθώς ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ έχει δεσμευτεί να κρατήσει όλους τους έμπειρους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Όσο για τα σενάρια για τον Δημήτρη Χαντάκια, μάλλον δεν έχουν βάση, καθώς πρώτος στόχος αποτελεί από την ομάδα του Παναιτωλικού ένας αμυντικός που έχει δείξει πολύ περισσότερα πράγματα αυτή τη σεζόν, ο 19χρονος Ενέα Μιχάι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags