Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συμφωνία-βόμβα για ΠΑΟ - Τα ελέγχει όλα ο Γιαννακόπουλος
| 2018-06-08 10:15:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συμφωνία-βόμβα για ΠΑΟ - Τα ελέγχει όλα ο Δημήτρης, τρεις οι συμπαίκτες - Ώρα εκτίναξης!

του Νίκου Στεργίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συμφωνία-βόμβα για ΠΑΟ - Τα ελέγχει όλα ο Δημήτρης, τρεις οι συμπαίκτες - Ώρα εκτίναξης!

Ενώνονται όλες οι δυνάμεις για πανίσχυρη ΠΑΕ. Μόνο στο Sportdog!

Eν αναμονή σοβαρών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για να αγοράσει την ομάδα ο Παϊρόζ Πιενγκμποστάντ. Μάλιστα, όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται πριν το τέλος του μηνός να έχουν πέσει και οι υπογραφές της μεταβίβασης ανάμεσα στον Ταϊλανδό επενδυτή και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα, όμως, τρέχει με γοργούς ρυθμούς και το πρότζεκτ του «Αthens Alive». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση για τη μεγάλη επένδυση στο ΟΑΚΑ, ενώ, όπως σας αποκάλυψε πρόσφατα το sportdog.gr, αναμένεται και νέα συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, όπου θα δώσουν το «παρών» και οι «συμπαίκτες» του αφεντικού της «πράσινης» ΚΑΕ για να παρουσιάσουν στον πρωθυπουργό όλο το πλάνο τους.

Όπως, άλλωστε, δήλωσε και χθες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πλέον δεν υφίσταται το πλάνο της διπλής ανάπλασης για τη Λεωφόρο και τον Βοτανικό, αλλά για τη Λεωφόρο και το ΟΑΚΑ, ενώ το μεγάλο σχέδιο του Έλληνα επιχειρηματία προβλέπει τη στέγαση όλων των τμημάτων στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Και για το λέει αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως έχει κάνει ήδη τις επαφές του για μια πιθανή συνεργασία με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στο θέμα του γηπέδου, όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr εδώ και πολύ καιρό με σχετικό ρεπορτάζ

Την ίδια στιγμή, νεότερες πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν ενήμερη για το «μπάσιμο» του Ταϊλανδού επενδυτή από τον περασμένο Φεβρουάριο και πριν γίνει γνωστό στον Τύπο και τον κόσμο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο αφεντικό της μπασκετικής ομάδας, από την πρώτη στιγμή επιδιώχθηκε επαφή με τους υποψήφιους νέους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ και, μάλιστα, χαρακτηριστικά τονίζεται το συγκεκριμένο ενδιαφέρον ήταν «υπό τον έλεγχο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ισχυρών συνεργατών του από την Αγγλία.

Παράλληλα, από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ αφήνεται να εννοηθεί πως υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τους νέους επενδυτές και πως όταν το deal για την ΠΑΕ φτάσει στο κατάλληλο σημείο, τότε είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να εξετάσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας του.

Υπάρχει δε, μεγάλη αισιοδοξία στην πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως στο τέλος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα βρουν τον τρόπο να πορευθούν μαζί, τόσο όσον αφορά την ΠΑΕ, όσο και για το πρότζεκτ του «Athens Αlive», το οποίο, άλλωστε, προβλέπει ανακατασκευή του γηπέδου του ΟΑΚΑ για να γίνει μια νέα, υπερσύγχρονη έδρα για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως τονίζεται, μάλιστα, δεν αποκλείεται όσοι έχουν σχέση με το μεγάλο deal να πετύχουν τελικά τον σκοπό τους. Από τη μία, δηλαδή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να καταφέρει να εισχωρήσει στην ΠΑΕ, από την άλλη ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να κάνει μια κερδοφόρα επένδυση στην Ελλάδα, ενώ οι Άγγλοι «συμπαίκτες» του αφεντικού της ΚΑΕ, που πρόκειται κυρίως για την κατασκευαστική εταιρεία «Redstone», να υλοποιήσουν το μεγαλόπνοο σχέδιο του «Αthens Alive», το οποίο, βέβαια, δεν αφορά μόνο το γήπεδο, αλλά μια σειρά από διάφορα έργα, όπως εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πάρκα κ.λπ.  

Μία εξέλιξη, βεβαίως, που, αν και εφόσον γίνει πράξη, θα σηματοδοτήσει μια νέα, λαμπερή εποχή για το σύλλογο που θα είναι ικανή όχι μόνο να τον βγάλει από τη σημερινή, δυσχερή κατάσταση, αλλά και να τον εκτοξεύσει.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags