Facebook Pixel Ιδού το «σχέδιο» ΑΕΚ-Βράνιες: «Πλάκωμα» και 3 «μύρια»
| 2018-06-13 11:35:00

Ιδού το «σχέδιο» ΑΕΚ-Βράνιες: «Πλάκωμα» και 3 «μύρια» - Άγριο παρασκήνιο για… κομμένο του Ουζουνίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ιδού το «σχέδιο» ΑΕΚ-Βράνιες: «Πλάκωμα» και 3 «μύρια» - Άγριο παρασκήνιο για… κομμένο του Ουζουνίδη

Φοβερά πράγματα για Βόσνιο και φορ… που έρχεται. Όλα στη φόρα!

Η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες εξακολουθεί να μονοπωλεί όλο το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μάλιστα, η οργισμένη αντίδραση του Βόσνιου στόπερ για τις φερόμενες δηλώσεις του μάνατζέρ του, ο οποίος παρουσιάστηκε να αποκάλυψε ότι ο πελάτης του θα παραμείνει στην Ένωση, είναι ενδεικτική της κατάστασης, αλλά και τον προθέσεων του παίκτη, ο οποίος δείχνει να μη βλέπει την ώρα για να πάρει μεταγραφή στην Άντερλεχτ.
 
Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι εκπρόσωπος του παίκτη αποφεύγει πάντα τις επαφές με τον Τύπο και ειδικά για την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες ποτέ δεν έχει διαρρεύσει τίποτα προς τους δημοσιογράφους που τον ενοχλούν. Από την άλλη, βέβαια, δεν έχει και το… καλύτερο όνομα στην πιάτσα, οπότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίζει κάποιο παιχνίδι στις πλάτες ακόμα και του πελάτη του.
 
Όπως και να έχει, πάντως, όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις στο σήριαλ του διεθνούς αμυντικού είναι… δρομολογημένες. Το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι ο «πόλεμος» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα, με αποτέλεσμα η πώλησή του να έρθει ως άμεσο επακόλουθο της «ρήξης» τους. Αν, μάλιστα, η Άντερλεχτ ανεβάσει λίγο την προσφορά της και φτάσει κοντά στα επίπεδα των 3 εκατ. ευρώ, όπως σας γράφαμε και χθες, λογικά το deal θα ολοκληρωθεί.  
 
Δύσκολο του Ιγκλέσιας
 
Στο μεταξύ, κόντρα στα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προχωράει την υπόθεση του Μπόρχα Ιγκλέσιας, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η περίπτωση του Ισπανού φορ παραμένει πολύ δύσκολη.
 
Μάλιστα, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται ήδη να έχει απορρίψει το συγκριμένο παίκτη επειδή δεν ταιριάζει στα «θέλω» του, ενώ στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο παίκτης θέλει να εξαργυρώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, παίρνοντας μια καλή μεταγραφή στην πατρίδα του.
 
Το πιο πιθανό, επομένως, είναι η συγκεκριμένη περίπτωση να συντηρείται στην επικαιρότητα για επικοινωνιακούς λόγους και στην πραγματικότητα ο βασικός στόχος της Ένωσης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης να είναι άλλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags