Facebook Pixel Sportdog.gr | Αναβιώνει η υπόθεση Καρλίτος στην ΑΕΚ – Τι αναφέρει πολωνικό δημοσίευμα για τον Ισπανό
| 2018-06-18 21:06:00

Αναβιώνει η υπόθεση Καρλίτος στην ΑΕΚ – Τι αναφέρει πολωνικό δημοσίευμα για τον Ισπανό

Sportdog Team
Αναβιώνει η υπόθεση Καρλίτος στην ΑΕΚ – Τι αναφέρει πολωνικό δημοσίευμα για τον Ισπανό

Δεν θέλει να συνεχίσει στη Βίσλα και ψάχνεται.

Στην επικαιρότητα της ΑΕΚ επανέρχεται η υπόθεση Καρλίτος, για τον οποίο υπήρχαν αναφορές για την Ένωση από τα τέλη Μαΐου. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε φοβερή χρονιά στη Βίσλα Κρακοβίας και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης στην Πολωνία.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να εξαργυρώσει τη χρονιά, στην οποία σκόραρε 24 φορές και μοίρασε 7 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις, ενώ αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ. Έτσι έχει δείξει τάσεις φυγής από την Κρακοβία, κάτι που αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα sportowefakty.wp.pl, η οποία φιλοξένησε και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Βίσλα, Αρκάντιους Κλοβάσκι, ο οποίος τόνισε πως: «Αναλύοντας την κατάσταση, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι μόνο όσοι θέλουν να βρίσκονται εδώ πρέπει να παίζουν στη Βίσλα. Θα κάνουμε συζητήσεις, όμως είναι δύσκολο να προβλέψουμε που θα οδηγήσουν».

Το δημοσίευμα κατατάσσει την ΑΕΚ μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Καρλίτος μαζί με τη Ντιναμό Ζάγκρεπ. Ο παίκτης όντως έχει προταθεί στην Ένωση, η περίπτωσή του όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και δεδομένα η πολωνική ομάδα θα έχει θέσει υψηλή τιμή για τον καλύτερό της παίκτη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags