Facebook Pixel Έρχεται επιτέλους ο «φονιάς» στον ΠΑΟΚ
| 2018-06-20 10:45:00

Έρχεται επιτέλους ο «φονιάς» στον ΠΑΟΚ - Άγριο «ξύλο» πριν το «ναι» - Απρόσμενη αποχώρηση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έρχεται επιτέλους ο «φονιάς» στον ΠΑΟΚ - Άγριο «ξύλο» πριν το «ναι» - Απρόσμενη αποχώρηση!

Χαμός στην Τούμπα για τον «εκλεκτό». Ποιον 11δάτο θα «διώξει»;

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει στον ΠΑΟΚ το… σήριαλ της απόκτησης επιθετικού.

Το όνομα του Πέδρο Κόντε παραμένει στην επικαιρότητα, το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ δε δείχνει να ανησυχεί τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ δεδομένου ότι Ισπανός φορ αύριο παντρεύεται, δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε το αργότερο την Παρασκευή, μιας και αναχωρούν οι «ασπρόμαυροι» για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στην ουσία υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να απομένει η τελική έγκριση από την πλευρά του Δικεφάλου. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει και η σχετική πίεση από την πλευρά της ομάδας των Ιωαννίνων για να ολοκληρωθεί το deal.

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ ενδεχομένως να περιμένουν τις εξελίξεις για τον έτερο μεγάλο στόχο, τον Τεέμου Πούκι, πριν αποφασίσουν για τον άσο του ΠΑΣ, αν και για τον Φινλανδό φορ ακούγονται διάφορα τελευταία σχετικά με ενδιαφέρον άλλων ομάδων και δεν αποκλείεται στο τέλος να γίνει κάποια έκπληξη.

Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι στην Τούμπα δεν έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση και γι’ αυτό η υπόθεση του φορ παραμένει ανοιχτή. Από την άλλη, εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στον ΠΑΟΚ να δράσουν άμεσα, κλείνοντας οριστικά τον έναν από τους δύο στόχους.

«Στον αέρα» ο Κουλούρης

Στο μεταξύ, ένας φορ από το υπάρχον ρόστερ βρίσκεται «στον αέρα» και μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στην ομάδα, μετά την οριστική απόκτηση επιθετικού. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη, για τον οποίο πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τούμπα. 

Όπως σας γράψαμε και χθες, άλλωστε, ο Έλληνας επιθετικός υπάρχει στο «στόχαστρο» του ΠΑΣ και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε, ενώ δεδομένα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται αρκετά σοβαρά για την περίπτωσή του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags