Facebook Pixel Ασύλληπτα σενάρια στον Παναθηναϊκό για... νέα έδρα και Πέδρο Κόντε
| 2018-06-22 11:30:00

Ασύλληπτα σενάρια στον ΠΑΟ για... νέα έδρα και «κανόνι» - Τι ψήνει ο Παϊρόζ, θα «παγώσουν» όλοι

του Νίκου Στεργίου
Ασύλληπτα σενάρια στον ΠΑΟ για... νέα έδρα και «κανόνι» - Τι ψήνει ο Παϊρόζ, θα «παγώσουν» όλοι

Γιατί «καίγονται» στην ΠΑΕ και πώς θα τους... κουφάνει ο Ταϊλανδός;

Ένα... τρελό σενάριο κυκλοφόρησε σήμερα στον Τύπο, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός «ψάχτηκε» για τη λύση του ΟΑΚΑ, για την περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην «πράσινη» ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.
 
Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όμως, φαίνεται πως δεν έχει καμία δόση αλήθειας, καθώς, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του sportdog.gr, στο Τριφύλλι δεν έχουν σκεφτεί καν τη συγκεκριμένη εναλλακτική για την έδρα της ομάδας, σε μια περίοδο ειδικά που είναι άλλα τα ζητήματα που «καίνε» τους διοικούντες.
 
Στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ δεν έχει συζητηθεί ποτέ το ενδεχόμενο μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, ενώ ακόμα κι αν υπήρχε ως σκέψη μέσα στο σύλλογο η αλλαγή της έδρας, υπάρχουν αντικειμενικές και μάλλον ανυπέρβλητες δυσκολίες που εμποδίζουν το όλο εγχείρημα.
 
Αρκεί να αναφέρουμε ότι το κόστος για το ΟΑΚΑ (250.000 ευρώ ετήσιο ενοίκιο) είναι πολύ μεγαλύτερο από τα λειτουργικά έξοδα της Λεωφόρου, ενώ παράλληλα υπάρχει ακόμα χρέος ανεξόφλητο προς τη διοίκηση του σταδίου από την προηγούμενη χρήση του, κάτι που κάνει την επιστροφή να μοιάζει αδύνατη.
 
Εξάλλου, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από την ΑΕΚ και δύσκολα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δεχόταν να «συγκατοικήσει» με τους «πράσινους» στο ίδιο γήπεδο.
 
Όσο για την εναλλακτική της Ριζούπολης, είναι επίσης μία λύση που μόνο έξτρα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στον Παναθηναϊκό και, φυσικά, δεν περνάει από το μυαλό κανενός στην ομάδα, σε αυτή την κρίσιμη φάση, να παρθούν τόσο ακραίες αποφάσεις που μόνο το κλίμα μπορεί να δυναμιτίσουν.
 
Απίθανο του Κόντε
 
Όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, ανοιχτό παραμένει πάντα το ζήτημα της μεταγραφής των Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη. Τίποτα δεν έχει κριθεί, το deal εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και τι θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, ενώ ενδεχομένως οι δύο υποθέσεις να ξεκαθαρίσουν από εβδομάδα. Όσον, μάλιστα, τον Έλληνα φορ αναμένεται να πιέσει να πάει στους «πράσινους», αν και εφόσον ειδοποιηθεί και επίσημα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι δεν υπολογίζεται.
 
Σχετικά με το όνομα του Πέδρο Κόντε που ήρθε στο προσκήνιο, πρόκειται πραγματικά για ένα απίθανο σενάριο. Ο ΠΑΣ έχει στα χέρια του μια «χρυσή» πρόταση από την Αλ Νασρ, το ίδιο και ο Ισπανός φορ, οπότε μοιάζει με… ανέκδοτο να αναφέρεται ότι οι «πράσινοι» μπορούν να μπουν «σφήνα». Αν χαλάσει η μεταγραφή στους Άραβες και ο παίκτης μείνει χωρίς ομάδα μέχρι τον Αύγουστο, τότε ίσως να υπάρχουν κάποιες -μικρές- ελπίδες για τον Παναθηναϊκό (της νέας διοίκησης). Με τα υπάρχοντα δεδομένα, όμως, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για το Τριφύλλι.

Βεβαίως, το συγκεκριμένο σενάριο για τον Πέδρο Κόντε σάς το είχε αποκαλύψει το sportdog.gr από τις 13/6 σε σχετικό ρεπορτάζ, όπου σημειώναμε τις σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού για τον Ισπανό «κανονιέρη», αλλά και τις σημαντικές δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωσή του.
 
Θα κάνει την έκπληξη ο Παϊρόζ;
 
Στο μεταξύ, όλοι στον Παναθηναϊκό αναμένουν τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Από την «πράσινη» ΠΑΕ διέρρεαν ότι ο Ταϊλανδός θα αφιχθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει τη Δευτέρα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που λένε πως μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα, ξαφνιάζοντας τους πάντες.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags