Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε Ντιγκινί πρώην Ατρόμητος – Θα δώσει λύσεις στον Άρη
| 2018-06-26 23:45:00

Αποθέωσε Ντιγκινί πρώην Ατρόμητος – Θα δώσει λύσεις στον Άρη

Sportdog Team
Αποθέωσε Ντιγκινί πρώην Ατρόμητος – Θα δώσει λύσεις στον Άρη

Πεπεισμένος ότι θα αφήσει εποχή στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος πρώην επιθετικός του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Ντιγκινί που όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται στους «κίτρινους», το μέλλον του, αλλά και το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για το αν ο Ντιγκινί μπορεί να ταιριάξει στον Άρη και να προσφέρει πράγματα στην Σούπερ Λιγκ: «Πιστεύω απόλυτα πως ο Νικολά Ντιγκινί μπορει να βοηθήσει τον Άρη. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα και πίσω από τα φορ. Έχει τεράστια τεχνική κατάρτιση και εκτός αυτού είναι παικτης που δεν δημιουργεί προβλήματα, σεμνός χαρακτήρας, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα κολλήσει με τον Άρη και θα βοηθήσει.

Αν έχει ίδια χαρακτηριστικά ο Ντιγκινί με τον Πλατέλλα: «Σίγουρα και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί. Από εκεί και πέρα είναι και πόσο γρήγορα θα κολλήσει με την ομάδα και να βοηθήσουν όλοι στον Άρη να προσαρμοστεί γρήγορα. Πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά στην ομάδα. Είναι προσαρμοστικός και νομίζω ότι θα καταφέρει από την πρώτη στιγμή αν τον βάλουν και τα παλιά παιδιά στο κλίμα. Σίγουρα το περιβάλλον στον Άρη όταν ήμουν εγώ υπήρχε καλό κλίμα και άνθρωποι που προσπάθησαν να σε εντάξουν στο αγωνιστικό κλίμα».

Αν τον ενοχλεί που δεν θα βρίσκεται με τον Άρη του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ: «Δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί. Σίγουρα θα ήθελα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα και περισσότερο λεπτά συμμετοχής. Είχαμε πει κάποια άλλλα πράγματα τα Χριστούγεννα, εγώ είδα κάποια άλλα πράγματα και η συνεργασία δεν γινόταν να συνεχιστεί».

Τη σύγκριση των περασμάτων του σε Ηρακλή και Άρη: «Καμία σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Στον Ηρακλή είχαμε κάποια πράγματα κατώτερα οπότε δεν μπορώ να τα συγκρίνω».

Αν ο Άρης είναι μια ομάδα που θα φανεί δυνατή του χρόνου: «Ο Άρης έχει τεράστια φανέλα, με τεράστιο λαό από πίσω του και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λιγκ. Νομίζω αν γίνουν κάποιες σωστές ποιοτικές κινήσεις για να μη χαλάσει και ο κορμός. Νομίζω υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και πολλές ομάδες θα ήθελαν έχουν τους παίκτες του Άρη στο ρόστερ τους.

Το δικό του μέλλον με τον Λεβαδειακό: «Υπάρχουν συζητήσεις, παρόλα αυτά περιμένω να δω κάποια πράγαματα και από εκεί πέρα θα περιμένω να δω κάποια πράγμτα και θα αποφασίσω. Ο στόχος είναι να επιστρέψω στη Σούπερ Λιγκ, έκαναέμα διάλλειμα για τον Άρη επειδή πίστευα ότι η ομάδα θα ανέβει αλλά τώρα θέλω να γυρίσω στην Σούπερ Λιγκ».

Την προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και αν τον βοήθησε: «Σίγουρα, ανέλαβα ευθύνες με το «καλημέρα» ειδικά στον Ηρακλή και αυτό ήταν κάτι πολύ δυσκολο να γίνει. Απόό εκεί και πέρα μεγάλωσα απότομα. Έζησα με τον Άρη πολλές δυσκολίες, ο λαός πέρασε πολλά, η ομάδα έπρεπε να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ γιατί δεν επιτρέπεται να αγωνίζεται σε κατώτερες κατηγορίες. Πάντως είμαι χαρούμενος που η ομάδα ανέβηκε και αξίζει να βρίσκεται εδώ και χρόνια σητν Σούπερ Λιγκ»

Tη σχέση του με τον καλό του φίλο, Δημήτρη Λημνιό: «Πάει πολύ καλά ο Δημήτρης. Ήμασταν πολλά χρόνια στον Ατρόμητο και αυτές οι φιλίες δεν χαλάνε. Πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά. Ήταν μια χρονιά προσαρμογής , από εδώ και πέρα θα γίνεται καλύτερος».

Για την άποψη του για το Μουντιάλ: «Μου φαίνεται δύκολο το Μουντιάλ. Πίστευα ότι η Αργεντινή θα είχε εύκολο έργο. Δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατή η Κροατία. Έχει φοβερή ομάδα και καλούς παίκτες αλλά δεν τους περίμενα και τόσο δυνατούς. Πιστεύω ότι θα φτάσιε και στον τελικό. Μου άρεσε πολύ και το Μεξικό στην επίθεση. Δεν περίμενει κανείς τόσο παθιασμένους του Ιρανούς, μπράβο για την προσπάθεια τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags