Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάνε «φράγκα» και μεταγραφές στο λιμάνι - Φέρνει τρεις παικταράδες ο Καρίμ - Όλα ανοιχτά με τον…
| 2018-06-28 11:40:00

Σκάνε «φράγκα» και μεταγραφές στο λιμάνι - Φέρνει τρεις παικταράδες ο Καρίμ - Όλα ανοιχτά με τον…

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάνε «φράγκα» και μεταγραφές στο λιμάνι - Φέρνει τρεις παικταράδες ο Καρίμ - Όλα ανοιχτά με τον…

Στα χέρια του Μαρινάκη ο παικταράς. Καυτό παρασκήνιο.

Ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ περιμένουν στον Ολυμπιακό και δεν μιλάμε απαραίτητα για τη Φενέρ που αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα. Ο Ανσαριφάρντ αρέσει πολύ στη γειτονική χώρα και δεν αποκλείεται να είναι εκεί το... τυχερό του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportodog.

Για την ακρίβεια, ο Ιρανός φορ του Ολυμπιακού αρέσει σε μπόλικες ομάδες της γειτονικής χώρας και ο μάνατζέρ του εμφανίζει τις τελευταίες μέρες μια αξιοσημείωτη κινητοποίηση για τον πελάτη του, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το ίδιο δεν συμβαίνει όμως και με τον Κώστα Φορτούνη, που δημοσιεύματα τον θέλουν κοντά στη Φενέρ. Για τον διεθνή μέσο των ερυθρολεύκων τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον.
 
Την ίδια ώρα, υπάρχει θέμα με τον Ποντένσε, καθώς ο παίκτης βρίσκεται κοντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά όχι στον Ολυμπιακό! Το ζητούμενο λοιπόν, είναι που θα καταλήξει ο ποδοσφαιριστής. Στη Νότιγχαμ ή εδώ; Για παράδειγμα, για ποιον λόγο ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, να θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό, χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ, από το να τον πάει στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Όπως γράψαμε και χθες, η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον Ντανιέλ Ποντένσε και γι’ αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει... δρομολόγιο ο παίκτης, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο αντιδράσεις στην Αγγλία. 

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος εξτρέμ δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ, όπως γράφεται. Εκκρεμεί να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του για να πάρει την ελευθέρας του, κάτι που αναμένεται να πάρει χρόνο, οπότε δεν μπορεί να υπογράψει ακόμα σε κάποια ομάδα. 

Χαλάει του Κουντέ;

Από εκεί που τελείωνε το περασμένο Σαββατοκύριακο, κοντεύουμε το επόμενο και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Ο λόγος γίνεται για τον Κουντέ που θέλει να έρθει στον Ολυμκιακό και φυσικά περιμένουμε τις εξελίξεις. Η υπόθεση είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά φαίνεται πως κάτι άλλο ψάχνουν στο λιμάνι.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η αίσθηση της καθυστέρησης, σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές και γι' αυτό ανεβάζουν στροφές. Τόσο που από ό,τι λέγεται, μέχρι και την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία, στον Πειραιά θέλουν να έχουν κάνει ακόμη τρεις κινήσεις (Κουντέ, -Μασούρας που έγινε και επίσημο-, στόπερ, εξτρέμ).
 
Αν μη τι άλλο, έχει δουλειά μπροστά του ο Ολυμπιακός…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags