Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καθάρισε» Αγγλία και πρωτιά με γκολάρα το Βέλγιο – Ανατροπή γοήτρου για την Τυνησία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-28 22:54:00

«Καθάρισε» Αγγλία και πρωτιά με γκολάρα το Βέλγιο – Ανατροπή γοήτρου για την Τυνησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Καθάρισε» Αγγλία και πρωτιά με γκολάρα το Βέλγιο – Ανατροπή γοήτρου για την Τυνησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγγλία – Βέλγιο 0-1 και Παναμάς – Τυνησία 1-2

Το Βέλγιο πήρε το ντέρμπι του 7ου ομίλου, καθώς επικράτησε 1-0 της Αγγλίας με υπέροχο γκολ του Γιανουζάι. Οι Βέλγοι κατέλαβαν έτσι την πρώτη θέση του ομίλου, που τους θέτει αντιμέτωπους με την Ιαπωνία στους «16» και έστειλαν τους Άγγλους πάνω στην Κολομβία.

Διαβάστε τι συνέβη στα ματς του 8ου ομίλου νωρίτερα.

Στο έτερο… ντέρμπι, αυτό των αποκλεισμένων, η Τυνησία βρέθηκε να χάνει από τον Παναμά, όμως έκανε την ανατροπή και αποχαιρέτησε το Μουντιάλ με νίκη 2-1.

Αγγλία – Βέλγιο 0-1

Σε ένα κλειστό παιχνίδι δίχως πολλές ευκαιρίες, το Βέλγιο πήρε τη νίκη που του χάρισε την πρωτιά χάρη σε ένα φανταστικό γκολ με δυνατό σουτ του Γιανουζάι στο 50’.

Η Αγγλία είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 66’, όμως ο Κουρτουά έκανε μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ με τον Ράσφορντ.

 


Παναμάς – Τυνησία 1-2

Η Τυνησία αποχαιρέτησε τη διοργάνωση πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ μετά από 40 χρόνια.

Ο Παναμάς προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μεριά στο 33’, ωστόσο οι Τυνήσιοι πέτυχαν την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Μπεν Γιουσέφ στο 51’ και έκαναν το τελικό 2-1 με τον Καζρί στο 61’. Μάλιστα, το γκολ του Καζρί ήταν το υπ’ αρθμόν 2.500 στην ιστορία των Μουντιάλ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags