Facebook Pixel Χαμός στον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό χάθηκε ο Πούκι
| 2018-06-30 15:30:00

Χαμός στην Τούμπα - Γι’ αυτό χάθηκε ο Πούκι - Ποιος έπαιξε παιχνίδι - Σκάει διαζύγιο-βόμβα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός στην Τούμπα - Γι’ αυτό χάθηκε ο Πούκι - Ποιος έπαιξε παιχνίδι - Σκάει διαζύγιο-βόμβα;

Άγριο παρασκήνιο για τον Φινλανδό φορ, όλα στο Sportdog.

Ο Τεέμου Πούκι χάθηκε οριστικά για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Φινλανδός φορ ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγη ώρα από τη Νόριτς.

Ο παίκτης αποτέλεσε κορυφαίο στόχο του Δικεφάλου, ωστόσο έγιναν... διάφορα πράγματα στο παρασκήνιο για να μην ολοκληρωθεί ποτέ η μεταγραφή του στην Τούμπα.

Από τη διοίκηση, μάλιστα, χρεώνουν τους λάθος χειρισμούς στον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος παρόλο που ισχυριζόταν ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του 28χρονου φορ, αποδείχθηκε προ ημερών πως δεν είχε κάνει καν επαφή με τον βασικό εκπρόσωπο του παίκτη, τον Φινλανδό ατζέντη του.

Μάλιστα, λέγεται ότι από τον ΠΑΟΚ διαπίστωσαν πως... ξαφνικά αυξήθηκαν οι απαιτήσεις του έτερου μάνατζερ του παίκτη, του Ισπανού εκπροσώπου του, με τον οποίο μιλούσε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ.

Όταν, μάλιστα, από τη διοίκηση του συλλόγου κατάλαβαν ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν πάρει λάθος δρόμο, διέκοψαν κάθε συζήτηση, με σκοπό να ξαναρχίσουν από την αρχή τις συζητήσεις απευθείας με τους μάνατζερ του Τεέμου Πούκι και χωρίς τη μεσολάβηση του Λούμπος Μίχελ.

Έτσι, άλλωστε, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο παίκτης προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, χωρίς να ανοίξει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση και η συγκεκριμένη εξέλιξη να φέρει σε δύσκολη θέση τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος δεδομένα βγήκε χαμένος από τον τρόπο που χειρίστηκε την περίπτωση του Φινλανδού φορ.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που φαίνεται πως δεν υπάρχει έτοιμη εναλλακτική για τον ΠΑΟΚ, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι πως ήρθε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Πέδρο Κόντε, το οποίο είχε μείνει στο περιθώριο εδώ και μέρες...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags