Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο με δεξί μπακ από Βαλένθια για Ολυμπιακό για αντί-Ομάρ - Πού εμπλέκεται ο Τοροσίδης!
| 2018-07-01 08:35:00

Σενάριο με δεξί μπακ από Βαλένθια για Ολυμπιακό για αντί-Ομάρ - Πού εμπλέκεται ο Τοροσίδης!

Sportdog Team
Σενάριο με δεξί μπακ από Βαλένθια για Ολυμπιακό για αντί-Ομάρ - Πού εμπλέκεται ο Τοροσίδης!

Τα μεταγραφικά των Πειραιωτών σε πλήρη εξέλιξη.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έδωσε χθες (30/6) το πρώτο του φιλικό εναντίον της Βάτενς (νίκη με 3-0), ωστόσο τα μεταγραφικά της ομάδας βρίσκονται σε εξέλιξη και τα ονόματα που εμφανίζονται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ είναι... άπειρα.

Το τελευταίο έρχεται από την Ισπανία και κάνει λόγο για "ματιές" του Ολυμπιακό στον δεξιό μπακ της Βαλένια, Νάτσο Βιδάλ. Ο παίκτης είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο του Ερυθρόλευκους και από την ιβηρική χερσόνησο αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στο Λιμάνι.

«Μετάνιωσε που δεν πήγε τον χειμώνα στον Πειραιά. Είναι πολύ κοντά πλέον στους Έλληνες», έγραφαν οι Ισπανοί έχοντας προχωρήσει πολύ την υπόθεση.

Την ίδια ώρα συνεχίστηκαν τα σενάρια για την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη και είναι πια πολύ πιθανό η υπόθεση του δεξιού μπακ να απασχολήσει πολύ τον Ολυμπιακό, ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που όπως αναφέρουν οι Νορβηγοί, δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags