Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό: «Πάγωσε» ο Ταϊλανδός για τον Παναθηναϊκό, ζεστάθηκαν οι Γερμανοί και άναψαν... πράσινο
| 2018-07-06 19:10:00

Φοβερό: «Πάγωσε» ο Ταϊλανδός για τον Παναθηναϊκό, ζεστάθηκαν οι Γερμανοί και άναψαν... πράσινο

του Νίκου Στεργίου
Φοβερό: «Πάγωσε» ο Ταϊλανδός για τον Παναθηναϊκό, ζεστάθηκαν οι Γερμανοί και άναψαν... πράσινο

Πολύ σκληρό για να... πεθάνει το τριφύλλι, φουλάρει για πολλά...

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, όμως οι Πράσινοι δεν μπορούν να τον... περιμένουν και "τρέχουν" ήδη τις μεταγραφικές τους υποθέσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει επωμιστεί την ευθύνη να βρει παίκτες κάτω από το δύσκολο καθεστώς των περιορισμών στις μεταγραφές και ψάχνει ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει στις μικρές ηλικίες (κάτω τω 23 ετών) και φυσικά από Έλληνες.

Όπως σας έγραψε το sportdog.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον νεαρό Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από τη Ντόρτμουντ.

Η περίπτωση του 19χρονου φορ έχει "δουλευτεί" καλά και από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που τον έχουν ξεχωρίσει, την ώρα που η γερμανική ομάδα δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο, αφού θέλει να τον παραχωρήσει, χωρίς να την ενδιαφέρει το πού.

Από την πλευρά του παίκτη εκφράζεται αισιοδοξία ότι το deal θα κλείσει αισίως και θα μετακομίσει στον Παναθηναϊκό ο πιτσιρικάς που πριν μερικά χρόνια είχε αγωνιστεί και στους μικρούς του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags