Facebook Pixel Μία ανάσα από την «έξυπνη βόμβα» ο Παναθηναϊκός για την επίθεση
| 2018-07-09 11:00:00

Μία ανάσα από την «έξυπνη βόμβα» στον ΠΑΟ, ταλεντάρα με 100 χιλιάρικα - Δίδυμο-φωτιά για Δώνη

του Νίκου Στεργίου
Μία ανάσα από την «έξυπνη βόμβα» στον ΠΑΟ, ταλεντάρα με 100 χιλιάρικα - Δίδυμο-φωτιά για Δώνη

Σούπερ deal από τον Νταμπίζα, θα πετάει «φωτιές» η επίθεση.

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού, Αργύρη Καμπετσή, στον Παναθηναϊκό. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η μεταγραφή είναι κλεισμένη για τους «πράσινους», ωστόσο αυτό δεν ισχύει 100%.

Όντως ο Νίκος Νταμπίζας τα έχει βρει σε όλα με τον νεαρό άσο και υπάρχει πλήρης συμφωνία, όπως το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει από την περασμένη Παρασκευή με σχετικό ρεπροτάζ, κάτι που επιβεβαιώνει τόσο η πλευρά του παίκτη όσο και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με την Ντόρτμουντ.

Πάντως, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου η γερμανική ομάδα, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζει τον Έλληνα φορ, να δώσει το «οκ» και να ολοκληρωθεί το deal.

Πρόκειται, άλλωστε, για μεταγραφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «έξυπνη βόμβα» από την πλευρά του Παναθηναϊκού, από την άποψη ότι το κόστος της συνολικά δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ, για έναν παίκτη που θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην ηλικία του σε όλη την Ευρώπη.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ξανά ότι ο Αργύρης Καμπετσής δε θα έρθει για πρώτος φορ στον Παναθηναϊκό. Θα είναι η δεύτερη επιλογή στα χέρια του Γιώργου Δώνη, πίσω από τον βασικό επιθετικό που θα αποκτηθεί.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να πάρουν σέντερ φορ με καλό βιογραφικό και στην ουσία αυτή θα είναι η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή και η μοναδική άνω των 23 ετών, σύμφωνα με τους γνωστούς περιορισμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags