Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεκόρ! Πόσες χιλιάδες ανανεώσεις διαρκείας έχει κάνει η ΑΕΚ
| 2018-07-10 12:02:00

Ρεκόρ! Πόσες χιλιάδες ανανεώσεις διαρκείας έχει κάνει η ΑΕΚ

Sportdog Team
Ρεκόρ! Πόσες χιλιάδες ανανεώσεις διαρκείας έχει κάνει η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος διάθεσης διαρκείας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίσει: «Συνεχίζεται από αύριο Τετάρτη 11 Ιουλίου (10.00-18.00) από το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ (κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ, είσοδος από κεντρική Πύλη A) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2018-19 σε όλες τις ελεύθερες θέσεις, αφού ολοκληρώθηκε το χρονικό διάστημα προτίμησης των περσινών κατόχων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου. Εννοείται ότι και σε αυτή τη δεύτερη φάση διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ισχύει η έκπτωση τριετίας του 10% (για όποιον περσινό κάτοχο δεν ανανέωσε τη θέση του προκειμένου να επιλέξει άλλη θύρα), όλες οι εκπτωτικές κατηγορίες που έχει θεσπίσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, τα σημαντικά χορηγικά προνόμια αλλά βεβαίως και η προτεραιότητα στα εισιτήρια διαρκείας του νέου μας γηπέδου.

Για όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ και να βρείτε τα πάντα σε αυτό το link https://www.aekfc.gr/newsdetails/aaa-32-62387.htm….

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνοπτικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της υπενθυμίζει τα εξής:

-Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

-Η αγορά μέσω διαδικτύου θα γίνεται στη διεύθυνση του επίσημου σάιτ της ομάδας www.aekfc.gr

-Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας), 210-6855830 (από κινητά), Φαξ: 210-6821838. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-14:00

-Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

-Η αγορά με μετρητά θα γίνεται για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει της νομοθεσίας

-Η αγορά με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς θα γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

-Η αγορά με πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για μία ακόμα φορά ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την εντυπωσιακή προσέλευση και ανταπόκριση που επέδειξαν στην πρώτη φάση της ανανέωσης των περσινών καρτών διαρκείας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags