Facebook Pixel Σενάριο-κόλαση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Απίστευτη «σφήνα», τινάζει στον αέρα τη… Superleague;
| 2018-07-12 12:20:00

Σενάριο-κόλαση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Απίστευτη «σφήνα», τινάζει στον αέρα τη… Superleague;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σενάριο-κόλαση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Απίστευτη «σφήνα», τινάζει στον αέρα τη… Superleague;

Δεν υπάρχει αυτό που κυκλοφορεί. Αν γίνει, θα βγουν ξανά τα… ρόπαλα!

Στη Βραζιλία έγραψαν χθες ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε «σφήνα» στον Ολυμπιακό για τον Γουίλιαν Αράο, έναν παίκτη που οι Πειραιώτες «φλερτάρουν» εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο μέσος της Φλαμένγκο αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για τα χαφ.
 
Η περίπτωση του 25χρονου άσου δεν έχει προχωρήσει για τους «ερυθρόλευκους», μιας και πρόκειται για έναν παίκτη που κοστολογείται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο στο λιμάνι το παλεύουν και προσπαθούν να κάνουν το deal προτείνοντας τον δανεισμό του παίκτη. Κάτι που, πάντως, δε δέχεται προς το παρόν η βραζιλιάνικη ομάδα.
 
Όπως, λοιπόν, υποστηρίζουν στη «χώρα του καφέ», ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πιάσει ακόμα σημείο επαφής με τη Φλαμένγκο, έτσι ώστε να «κλέψει» τον ταλαντούχο μέσο μέσα από τα χέρια των Πειραιωτών, προφανώς σε μια κίνηση που θα είχε ξεκάθαρο σκοπό να πλήξει επικοινωνιακά τον αντίπαλό του.
 
Το συγκεκριμένο σενάριο δεν είναι τόσο απίθανο, μπορεί να έχει κάποια μικρή δόση αλήθειας, ωστόσο φαντάζει πολύ δύσκολο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, στον ΠΑΟΚ να έχουν κάνει επίσημη κίνηση για τον Γουίλιαν Αράο. Πρώτα απ’ όλα επειδή στην Τούμπα περιμένουν την απάντηση του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος τους στόχος και υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να είναι μέσα στο επόμενο διάστημα θετική.
 
Παράλληλα, σε αυτή τη φάση, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ως άμεση προτεραιότητα την απόκτηση χαφ, ούτε «καίγονται», όπως σας γράφαμε και χθες, να κλείσουν άμεσα μία μεταγραφή ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία. Όσο, μάλιστα, αναμένουν την αντίδραση του Σουηδού άσου, θεωρείται σχεδόν απίθανο να κάνουν άλλη πρόταση, παρά μόνο κάποιες κρούσεις διερευνητικού χαρακτήρα.

Ίσως να έχει γίνει μία τέτοια και για τον Γουίλιαν Αράο, αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή την περιόδο ειδικά, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν κρύψει τα… ρόπαλα του πολέμου, μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις στη Super League.

Συν του ότι αυτή η «εμπλοκή» του Δικεφάλου, μόνο καλό δεν κάνει στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης και για τις δύο ομάδες. Ούτε για τον Ολυμπιακό που δίνει τη δική του «μάχη», ούτε καν για τον ΠΑΟΚ, αν και εφόσον μπορεί να έχει στη λίστα του τον Βραζιλιάνο μέσο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags