Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει βόμβα εκατομμυρίων - Τρέλα στον Ολυμπιακό για τον παικταρά - Απίστευτο χουνέρι
| 2018-07-12 21:26:00

Σκάει βόμβα εκατομμυρίων - Τρέλα στον Ολυμπιακό για τον παικταρά - Απίστευτο χουνέρι

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει βόμβα εκατομμυρίων - Τρέλα στον Ολυμπιακό για τον παικταρά - Απίστευτο χουνέρι

Όλα στο κόκκινο. Μεριά, Κόκα και δύο με 4-5 εκατ. ευρώ!

Στο... φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την απόκτηση του Ρόντερικ Μιράντα, οι Ερυθρόλευκοι κινούνται πολύ "ζεστά" και για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, του Γιασίν Μεριά.

Ο υψηλόσωμος στόπερ μοιάζει να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, όμως εφόσον αναχώρησε η ερυθρόλευκη αποστολή για την Ολλανδία, δεν προβλέπονται άμεσες εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Η άλλη περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι του Αχμέτ Χασάν "Κόκα", τον οποίο οι Πορτογάλοι θεωρούν... κλεισμένο από τον Ολυμπιακό, αλλά παρόλα αυτά όλα είναι ανοικτά, καθώς η Μπράγκα ζητάει χρήματα για να τον παραχωρήσει, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Την υπόθεσή του χειρίζεται ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο οι Πειραιώτες θέλουν να έχουν καλές σχέσεις, οπότε οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές για την εξέλιξη της περίπτωσής του.

Τι γίνεται με Ποντένσε

Από την Πορτογαλία επιμένουν ότι η Σπόρτινγκ θα τραβήξει μέχρι τα... άκρα την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε. Οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας κατέφυγαν στην εγχώρια δικαιοσύνη και στη FIFA, αξιώνοντας χρήματα για τον 22χρονο εξτρέμ, που πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Το θέμα χειρίζεται και πάλι ο Ζόρζε Μέντες και οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως η Σπόρτινγκ στην προσφυγή της για τον Ποντένσε, ζητάει είτε τη ρήτρα του (60 εκατ. ευρώ), είτε ακύρωση της μεταγραφής. Φυσικά, αυτό μεταδίδεται από την Ιβηρική, αφού στον Ολυμπιακό έχουν πάρει τα μέτρα τους, με το κορυφαίο επιτελείο που διαθέτουν.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως εφόσον όλοι πάνε στην Ολλανδία για την προετοιμασία, δεν προβλέπεται αποχώρηση άμεσα, ήτοι μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Προφανώς και υπάρχουν κουβέντες για τουλάχιστον δύο παίκτες του Ολυμπιακού, προτάσεις πάνω από 4-5 εκατ. ευρώ δεν έχουν φτάσει για κανέναν, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε mode, που σιγά - σιγά θα πρέπει να αρχίσουν να παραχωρούν... κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags