Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα κάνει τέτοιο χουνέρι στον Ολυμπιακό; «Ετοιμάζει μεγαλύτερη πρόταση ο ΠΑΟΚ για τον παικταρά»
| 2018-07-14 18:30:00

Θα κάνει τέτοιο χουνέρι στον Ολυμπιακό; «Ετοιμάζει μεγαλύτερη πρόταση ο ΠΑΟΚ για τον παικταρά»

Sportdog Team
Θα κάνει τέτοιο χουνέρι στον Ολυμπιακό; «Ετοιμάζει μεγαλύτερη πρόταση ο ΠΑΟΚ για τον παικταρά»

Φούντωσαν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

«Μάχη» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι πως υπάρχει για τον Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ομάδα του απέρριψε και τη νέα πρόταση των Πειραιωτών, ωστόσο σημειώνουν πως ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη επαφή με τη Φλαμένγκο και θα κάνει μεγαλύτερη πρόταση από αυτήν του Ολυμπιακού!

Επίσης, το κείμενο αναφέρει πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έχει την επιθυμία να παίξει στην Ευρώπη και βλέπει με θετικό μάτι μια πιθανή μετακίνηση στην Ελλάδα, με το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Ο Αράο πέρσι έκανε μόλις επτά συμμετοχές, αλλά πρόπερσι είχε 37 και το 2016 είχε 30 στη Βραζιλία, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και είναι 25 ετών.

Πάντως, το Sportdog.gr σας είχε μεταφέρει πριν από λίγο καιρό, όταν οι Βραζιλιάνοι και πάλι έγραφαν το ίδιο σενάριο, πως ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα κάνει τέτοιο… χουνέρι στον Ολυμπιακό και σας εξηγούσε τους λόγους. Διαβάστε το σχετικό θέμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags