Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βροντάει» ο Τίγρης, με αυτούς χτυπάει - Έτοιμος «Τουρέ» - Δεν τον… θέλει ο Ουζουνίδης!
| 2018-07-15 20:10:00

«Βροντάει» ο Τίγρης, με αυτούς χτυπάει - Έτοιμος «Τουρέ» - Δεν τον… θέλει ο Ουζουνίδης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Βροντάει» ο Τίγρης, με αυτούς χτυπάει - Έτοιμος «Τουρέ» - Δεν τον… θέλει ο Ουζουνίδης!

Όλα τα ονόματα εδώ. Για ποιον δεν… καίγεται ο Μαρίνος.

Και εκεί που το κλίμα ήταν βαρύ στην ΑΕΚ όσον αφορά τα μεταγραφικά, η κατάσταση άρχισε να αλλάζει τις τελευταίες ώρες. Οι εξελίξεις φέρνουν Μπογέ και Άλεφ στην Ένωση, ενώ στο ρεπορτάζ παίζει επαναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Πόνσε.

Υπάρχει όμως παρασκήνιο. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις έσκασαν μαζί χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι ήταν 100% σύμφωνος ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ειδικά για τον Άλεφ, ο οποίος ήταν στη λίστα, αλλά όχι στις πρώτες θέσεις. Γι'αυτό δεν αποκλείεται ο Έλληνας τεχνικός να επιμένει για την απόκτηση ενός δημιουργικότερου χαφ.

Το νέο χτύπημα από Παναθηναϊκό και ο... Τουρέ

Η περίπτωση Λουντ φαντάζει ιδανική και πολλοί ισχυρίζονται ότι επειδή ο Ουζουνίδης τον ξέρει, θα ανάψει το πράσινο φως για την προσθήκη του. Ακόμα όμως δεν είναι σίγουρη η μεταγραφή του Φινλανδού, αφού η ΑΕΚ ενδέχεται να εξετάσει και άλλες περιπτώσεις πριν καταλήξει σε αυτή του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού.

 

Ο Άλεφ έρχεται με περγαμηνές στην ΑΕΚ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον κατανομάζουν νέο Γιάγια Τουρέ. Ειδικά στην Κύπρο πίνουν νερό στο όνομά του. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του ντιλ, η Μπράγκα δεν θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο.

Έτσι η Ένωση θα κάνει μία σύμφωνία τύπου Λιβάγια. Θα δώσει 200.000 Ευρώ για το
loan fee και εφόσον ο Άλεφ της κάνει, θα πληρώσει την οψιόν αγοράς (για τον Κροάτη έδωσε 1,8 εκατ.Ευρώ στη Λας Πάλμας) και ο Βραζιλιάνος θα κληθεί να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Δεν ήθελε και τώρα... παρακαλάει
 

Το θέμα Πόνσε δημιουργεί προβληματισμό. Βλέπετε ο παίκτης ήταν αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα, η υπόθεσή του έγινε σίριαλ, η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της (είχε συμφωνήσει με τη Ρόμα) και τώρα ο παίκτης φέρεται να ρίχνει γέφυρες.

Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Αργεντινός συνειδητοποίησε τη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται να παίξει και να πάρει ανοδική πορεία στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Δεν είναι ακόμα σίγουρο, ότι ο Δικέφαλος θα κάνει πίσω και θα δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες έναν ποδοσφαιριστή που με τη στάση του έπληξε επικοινωνιακά την εικόνα της ομάδας.

Ιδού τα επόμενα μπαμ του Μελισσανίδη!
 

Το σίγουρο είναι, ότι η ΑΕΚ πρέπει να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ της. Θέλει επιθετικό, αριστερό εξτρέμ και έναν ακόμα χαφ, δημιουργικό, όπως επισημάνθηκε παραπάνω.

Από εκεί και πέρα ανάλογα με την πορεία της Ένωσης στα προκριματικά θα γίνουν επιπρόσθετες κινήσεις προκειμένου να δυναμώσει περισσότερο το ρόστερ για την αγωνιστική σεζόν 2018-2018.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags