Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Λουτσέσκου «αποκάλυψε» τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Τι είπε για Βαρέλα
| 2018-07-16 18:41:00

Ο Λουτσέσκου «αποκάλυψε» τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Τι είπε για Βαρέλα

Sportdog Team
Ο Λουτσέσκου «αποκάλυψε» τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Τι είπε για Βαρέλα

Ικανοποιημένος ο Ρουμάνος από την προετοιμασία του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία, με το σκορ να γράφει 2-1 επί της Ντε Γκράαφσαπ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA, και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παιχνίδι, για την ομάδα και για τα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά:

Οι σκέψεις του για το παιχνίδι:
Ένα δυνατό παιχνίδι που πραγματικά είχε τα πάντα. Είχε πολλά νεύρα, ήταν δυνατό στις μονομαχίες, μου άρεσε αυτό. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι και για να μας ξυπνήσει, όσον αφορά και για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Δύσκολες συνθήκες δεδομένης της ώρας και της ζέστης. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυο λάθη θα μπορούσαν να μας κοστίσουν. Στο ένα δεχτήκαμε το γκολ και το άλλο είχαμε το πέναλτι, που έχασε ο αντίπαλος. Μετά τις μέρες που θα έχουμε τη διακοπή, με την επιστροφή μας πιστεύω θα είμαστε πολύ καλά στις αντιδράσεις μας και την φρεσκάδα μας.

Για τον Βαρέλα:
Δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα,ελπίζουμε όλα να είναι καλά και ότι θα είναι εντάξει τις επόμενες 2-3 μέρες.

Για τις διαφορετικές ενδεκάδες που αγωνίστηκαν στα δυο τελευταία φιλικά:
Το κυρίως γκρουπ που έπαιξε σήμερα θα υπολογίζεται περισσότερο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι 2-3 παίκτες από το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορούν να βρίσκονται στο βασικό σχήμα.

Για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο και αν του δημιουργεί παραπάνω ευθύνη:
Πάντα υπάρχει μεγάλη ευθύνη στις πλάτες ενός προπονητή. Αυτό συμβαίνει κάθε χρονιά που δουλεύω ως προπονητής, το να παίρνω αυτό το βάρος και πέρσι και όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά είναι το βάρος της δουλειάς μας. Αυτό συμβαίνει κάθε χρονιά, όπου κι αν προπονούσα.

Για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια:
Έχουμε μια καινούρια σεζόν που ξεκινάει με δυο παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League. Νομίζω είναι ο πιο όμορφος τρόπος να ξεκινήσει η χρονιά. Ανυπομονώ να προετοιμάσω τα παιχνίδια με την Βασιλεία και να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Γιατί όταν προετοιμάζεσαι τόσο καλά μπορείς να βγάλεις και το καλύτερο αποτέλεσμα με συναίσθημα, αντιδράσεις, συγκέντρωση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags