Facebook Pixel Sportdog.gr | Πωλείται ο Πρίγιοβιτς; «Αυτόν τον επιθετικό θέλει ο Λουτσέσκου» - Δείτε ποιος είναι!
| 2018-07-18 09:16:00

Πωλείται ο Πρίγιοβιτς; «Αυτόν τον επιθετικό θέλει ο Λουτσέσκου» - Δείτε ποιος είναι!

Sportdog Team
Πωλείται ο Πρίγιοβιτς; «Αυτόν τον επιθετικό θέλει ο Λουτσέσκου» - Δείτε ποιος είναι!

Τι αναφέρει ρεπορτάζ στη Ρουμανία.

Τον Ντένις Άλιμπεκ, της Στεάουα Βουκουρεστίου, έχει στη λίστα του ο ΠΑΟΚ και στα ρουμανικά ΜΜΕ φιλοξενούνται δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Στεάουα, Φλορίν Λόβιν, που αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου!

«Υπάρχουν συζητήσεις του Άλιμπεκ με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι προπονητής ο Λουτσέσκου. Ο Ράζβαν μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι ο Ντένις, είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο, αλλά γνωρίζει ότι έχει κάποια... προβλήματα. Ωστόσο πιστεύει ότι θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του, εφόσον καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία», σημείωσε αρχικά ο Φλορίν Λόβιν.

Για το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για τον Άλιμπεκ είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ ο Άλιμπεκ, επειδή ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Οι Άραβες έχουν συνήθως αυτήν την υπερηφάνεια να παίρνουν παίκτες που είχαν επιτυχία κατά τη περσινή σεζόν. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η Στεάουα θα συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά και πρακτικά. Θα ήταν ευκολότερο για τον Ντένις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags