Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φήμες για εμπλοκή του Ισά στη μεταγραφή του Μεριά
| 2018-07-18 21:49:00

Απίθανη ρελάνς Ολυμπιακού με… Νοτιοαφρικανό για τα στόπερ! - Πάει για φοβερή ανατροπή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανη ρελάνς Ολυμπιακού με… Νοτιοαφρικανό για τα στόπερ! - Πάει για φοβερή ανατροπή!

Άνθρωπος για πολύ δύσκολες αποστολές. Θα το καταφέρει;

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Τυνήσιου στόπερ, Γιασίν Μεριά, όμως η μεταγραφή χάλασε… κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή εξαιτίας της ξαφνικής αύξησης των απαιτήσεων της Σφαξιέν.

Παρ’ όλα αυτά, νέα δημοσιεύματα από την Τυνησία αναφέρουν ότι η αφρικανική ομάδα ρίχνει ξανά γέφυρες στους Πειραιώτες για τον διεθνή στόπερ μετά το «ναυάγιο» της πώλησής του σε σύλλογο του Κατάρ.

Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τίποτα επισήμως για τα γραφόμενα των Τυνήσιων, ωστόσο στη μανατζερική «πιάτσα» συζητιέται πολύ έντονα ότι οι Πειραιώτες σχεδιάζουν να… επιστρατεύσουν τον Πιέρ Ισά προκειμένου να πετύχουν την ανατροπή και να κλείσουν το deal.

Ο Νοτιοαφρικανός μάνατζερ δεν κατέχει κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό, ωστόσο ουσιαστικά δεν… έφυγε ποτέ από τους Ερυθρόλευκους. Ο Ισά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγες μεταγραφικές υποθέσεις της πρώην ομάδας του ακόμα και μετά την αποχώρησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι τα δημοσιεύματα των Τυνησίων ελέγχονται για την εγκυρότητά τους, ενώ οι πληροφορίες περί εμπλοκής του Ισά στην υπόθεση δεν είναι επιβεβαιωμένες.

Παρ’ όλα αυτά, είναι αλήθεια πως ο Νοτιοαφρικανός έχει λειτουργήσει αρκετές φορές στο παρελθόν ως ο άνθρωπος-κλειδί σε δύσκολες μεταγραφικές υποθέσεις και πολλοί εκτιμούν ότι θα… καθαρίσει ξανά για να έχει θετική κατάληξη η υπόθεση του Μεριά.

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Αστραπές» Μαρινάκη: «Τελειώστε τους» – Τρελά παιχνίδια Οφόε - Ντου για τη μεταγραφάρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags