Facebook Pixel «Αστραπές» Μαρινάκη: «Τελειώστε τους» – Τρελά παιχνίδια Οφόε, αυτοί τα σκάνε στον Ολυμπιακό!
| 2018-07-18 12:38:00

«Αστραπές» Μαρινάκη: «Τελειώστε τους» – Τρελά παιχνίδια Οφόε - Ντου για τη μεταγραφάρα

«Αστραπές» Μαρινάκη: «Τελειώστε τους» – Τρελά παιχνίδια Οφόε - Ντου για τη μεταγραφάρα

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Λιμάνι, νέες φήμες για το μεγάλο… μπαμ. 

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, για αυτό και δεν είναι τυχαίο πως το μοναδικό όνομα που απασχολεί τον Τύπο είναι αυτό του Αράο.

Για τον Βραζιλιάνο άσο, το sportdog.gr σας ενημέρωσε ήδη με χθεσινό ρεπορτάζ, πως η περίπτωσή του έχει κολλήσει και παρότι οι Πειραιώτες πιέζουν για να τον κάνουν δικό τους, μέχρι στιγμής η Φλαμένγκο δεν δείχνει διάθεση να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της.

Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την προσφορά του σχεδόν στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως εάν σκάσει σύντομα κάποια ηχηρή πώληση, δεν αποκλείεται να ανέβει κι άλλο η πρόταση.

Κάπως έτσι συνδέεται και η υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν και βρίσκεται στο γκρουπ των «κομμένων». Ο Βέλγος άσος, που δεν κόπηκε για αγωνιστικούς λόγους, ψάχνει ομάδα στην πατρίδα του και μετά την Γκενκ, τώρα κυκλοφορεί σενάριο και για τη Γάνδη.

Η συγκεκριμένη όμως δείχνει πως όντως ψάχνει την περίπτωση του ερυθρόλευκου άσου και σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, δεν είναι απίθανο να προχωρήσει η μεταγραφή. Τα χρήματα που αξιώνει ο Ολυμπιακός, περίπου 2.1 εκατ. ευρώ που έδωσε πέρυσι για να τον αποκτήσει δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο τεράστιο «αγκάθι» είναι το συμβόλαιό του. Ο Οφόε έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.2 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν υπάρχουν στο Βέλγιο! 

Όσο περνάει όμως ο καιρός και ο Οφόε διαπιστώνει έμπρακτα πως δεν μπορεί να βρει αυτό το συμβόλαιο τόσο θα ανεβαίνουν οι πιθανότητες της Γάνδης να τον κάνει δικό της.

Θα τον δώσει σε ομάδα που… σφάζονται; 

Όσον αφορά τον Οφόε, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ξανά ένα σενάριο για την Σπόρτινγκ, το οποίο όμως είναι τουλάχιστον… τρελό, καθώς όπως έχετε διαβάσει στο sportdog.gr, Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ πάνε στη FIFA για τον Ποντένσε, με τους Πορτογάλους μάλιστα να ζητάνε τον «ουρανό με τα άστρα», όπως σας είχε μεταφέρει με αποκλειστικό ρεπορτάζ το sportdog.gr. 

Θέμα Οφόε – Σπόρτινγκ όντως υπήρξε, αλλά όχι τώρα. Όπως σας είχε αποκαλύψει το sportdog.gr o Ολυμπιακός προσπάθησε να βάλει τον Βέλγο στο deal με τον Ντουάρτε, τον στόπερ που ήθελε πριν 20 μέρες, όμως ο τότε προπονητής των Πορτογάλων, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ούτε να ακούσει δεν ήθελε καθώς δεν του έκανε ο παίκτης και η μεταγραφή χάλασε. 

Από εκεί και πέρα, ο γνωστός ατζέντης Ζορζ Μέντες, που έχει άριστες σχέσεις με τους Πειραιώτες, προσπάθησε να βρει άκρη για «συναινετική» λύση στο θέμα του Ποντένσε και πλέον, από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ επέλεξε να κινηθεί δικαστικά, έχει χαθεί και κάθε καλή διάθεση για, έστω, επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών πόσω μάλλον για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν μεταγραφικά θέματα. 

Έρχεται… σκούπα!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τον νέο Ολυμπιακό, καθώς όσο ο Πέδρο Μαρτίνς χτίζει την ομάδα στην προετοιμασία, οι άνθρωποι της διοίκησης τρέχουν στην Ελλάδα για να… ξεφορτωθούν τα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται.

Ήδη αποτελεί παρελθόν ο Εμενίκε, ενώ όπως σας ενημέρωσε ήδη το sportdog.gr, στο Λιμάνι περιμένουν δύο καλές προτάσεις το επόμενο διάστημα και μάλιστα με καλά λεφτά.
 
Οι Πειραιώτες όμως δεν θα περιοριστούν εκεί, καθώς σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, υπάρχει εντολή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για… σκούπα και μάλιστα όλα θα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Στον Ολυμπιακό θέλουν να τρέξουν το θέμα των αποδεσμεύσεων – πωλήσεων και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου θα υπάρξει μπαράζ αποχωρήσεων. 

Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, εκτός του Οφόε, βρίσκονται και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο Φελίπε Πάρντο, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο Γιάγκος Βούκοβιτς και ο Μπιόρν Ένγκελς, ενώ και για άλλους παίκτες που βρίσκονται τώρα στην προετοιμασία, εάν έρθει καλή πρόταση, ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν αρνητικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags