Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ 60 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό - Η μεταγραφή που τρελαίνει το λιμάνι - Άκυρο στον παικταρά;
| 2018-07-12 22:46:00

ΣΟΚ 60 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό - Η μεταγραφή που τρελαίνει το λιμάνι - Άκυρο στον παικταρά;

του Παναγιώτη Νικολάου
ΣΟΚ 60 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό - Η μεταγραφή που τρελαίνει το λιμάνι - Άκυρο στον παικταρά;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr για την υπόθεση που καίει!

Μόνο τελειωμένη δεν είναι σύμφωνα με τους Πορτογάλους η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί να ανακοινώθηκε και επίσημα στις 9 Ιουλίου, ωστόσο η Σπόρτινγκ είναι έτοιμη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας κατέφυγαν στην εγχώρια δικαιοσύνη και στη FIFA, αξιώνοντας χρήματα για τον 22χρονο εξτρέμ, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και με τον τερματοφύλακα Ρούι Πατρίσιο, για τον οποίο δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι τώρα με την Γουλβς, παρότι είχε γραφτεί πως θα έδινε 10 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, στην Πορτογαλία επιμένουν πως δεν είναι τυχαίο, ότι οι Ποντένσε και Πατρίσιο είναι οι δύο μοναδικοί παίκτες και πελάτες του γνωστού μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, που έφυγαν από τα «λιοντάρια» και υπέγραψαν σε άλλη ομάδα!

Η υπόθεση μάλιστα φαίνεται αρκετά σοβαρή και… επικίνδυνη, καθώς η Σπόρτινγκ στην προσφυγή της τόσο για τον Πατρίσιο όσο και για τον Ποντένσε, ζητάει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog.gr είτε τη ρήτρα των παικτών, 55 εκατομμύρια ευρώ και 60 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα είτε ακύρωση της μεταγραφής.

Επίσης, η Σπόρτινγκ όπως σημειώνουν στην Πορτογαλία, εμφανίζεται αποφασισμένη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, καθώς ήδη για την Γουλβς ζήτησε τιμωρία για δύο μεταγραφικές περιόδους!

Φυσικά, οι πληροφορίες αυτές έρχονται από την Ιβηρική, αφού στον Ολυμπιακό έχουν πάρει τα μέτρα τους, με το κορυφαίο επιτελείο που διαθέτουν και δεν ανησυχούν ούτε για τη μεταγραφή ούτε για κάποια τιμωρία. Άλλωστε, αν υπήρχε θέμα, δεν θα βιάζονταν να κλείσουν την υπόθεση και να ανακοινώσουν τον Πορτογάλο άσο.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως οι Ποντένσε και Πατρίσιο είναι οι μοναδικοί παίκτες που βρίσκονται σε ανοικτή δικαστική διαμάχη με τον πορτογαλικό σύλλογο και αυτό έχει την σημασία του. Όλοι οι υπόλοιποι που αποφάσισαν να αποχωρήσουν, παρότι είχαν συμβόλαιο, δεν έχουν υπογράψει ακόμα, καθώς οι ομάδες που τους θέλουν διαπραγματεύονται με την Σπόρτινγκ για να βρουν μία χρυσή τομή και να μην μπλέξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκάει βόμβα εκατομμυρίων - Τρέλα στον Ολυμπιακό για τον παικταρά - Απίστευτο χουνέρι

Γ. Γεωργίου: Ξέσπασμα για Μιράντα και... ΠΑΟΚ, «στα π@π@ρι@ σου!» - «Ξεβράκωμα, τους έκανε πουτ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο «ντου» Αγγελόπουλων μετά τον Βεζένκοφ - Μεγάλος πόθος τεράστιο όνομα - Ρίβερς αντι-Παπαπέτρου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags