Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ – Ποιοι μπαίνουν με Παϊρόζ, «τρέμει» ο Νταμπίζας - Έτσι θα γίνει το μπαμ με παικταρά
| 2018-07-20 14:15:00

Θα γίνει χαμός - Έρχονται με Παϊρόζ και σαρώνουν, «τρέμει» ο Νταμπίζας - Έτσι θα γίνει το μπαμ

του Νίκου Στεργίου
Θα γίνει χαμός - Έρχονται με Παϊρόζ και σαρώνουν, «τρέμει» ο Νταμπίζας - Έτσι θα γίνει το μπαμ

Αλλαγές... μεγατόνων στον Παναθηναϊκό με τον Παϊρόζ. 

Καθυστέρηση υπάρχει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού επιθετικού Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος μπορεί να δείχνει ζεστός για τον Παναθηναϊκός">Παναθηναϊκό και η υπόθεση του να έχει προχωρήσει αρκετά τον τελευταίο μήνα, ωστόσο ακόμα δεν έχει συμφωνήσει και η προετοιμασία των Πρασίνων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Ο Καμπετσής αρέσει πολύ τόσο στον Γιώργο Δώνη όσο και στον Νίκο Νταμπίζα, ωστόσο η υπόθεσή του έχει κολλήσει στον νέο μάνατζερ που έχει μπει στην υπόθεση, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και από τα λεφτά της Ντόρτμουντ.

Ο Έλληνας φορ έχει να λαμβάνει περίπου 180.000 ευρώ από τον γερμανικό σύλλογο για την επόμενη τριετία, ωστόσο οι Βεστφαλοί δεν συζητάνε για αυτά τα ποσά και θεωρούν πως από τη στιγμή που θα τον αφήσουν ελεύθερο, μπορούν να λύσουν το συμβόλαιο με περίπου 50.000 ευρώ και την διαφορά να την καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Φυσικά, τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει το Τριφύλλι τόσα χρήματα απλά για να κλείσει μία μεταγραφή νεαρού Έλληνα και αυτό το έχει ξεκαθαριστεί και στην πλευρά του παίκτη. Μάλιστα, στις συζητήσεις που έχει κάνει ο Νταμπίζας, έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Καμπετσή, η οποία φτάνει στις 70.000 ευρώ, μόνο για τον πρώτο χρόνο!

Τα κονέ του Παϊρόζ και το… δώρο

Όσον αφορά άλλωστε τη γραμμή της επίθεσης, οι Νταμπίζας και Δώνης εκτός από τους πιτσιρικάδες που έχουν μαζέψει, θέλουν και έναν παίκτη με εμπειρίες και ποιότητα, ο οποίος θα μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του στα δύσκολα. Αυτός θα είναι άλλωστε η μοναδική μεταγραφή άνω των 23 και όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr δεν αποκλείεται εφόσον κλείσει το deal Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ, να είναι και το… δώρο του Ταϊλανδού.

Ο Παϊρόζ άλλωστε δεσμεύτηκε, πως εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και υπάρξει οριστική συμφωνία για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, τότε θα αναλάβει ο ίδιος με δικά του χρήματα, να καλύψει τα όποια κενά θα υπάρχουν στο ρόστερ. Άλλωστε, έχει εξαιρετικά κονέ που αναμένεται να ενεργοποιήσει και για το Τριφύλλι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει καλές σχέσεις με τον Αβραάμ Γκραντ, που θα ασχοληθεί άμεσα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τους μάνατζερ Ζάχαβι και Ραμαντάνι, που θα εμπλακούν έμμεσα προσεχώς στην πράσινη επικαιρότητα.

Γι’ αυτό και ο Νταμπίζας προσπαθεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Πιτ και Παϊρόζ Πιεμπονγσκάντ, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μέσω της δουλειάς του το φετινό καλοκαίρι,  να τους δείξει ότι αξίζει την συγκεκριμένη θέση, για την οποία σίγουρα θα γίνει… μάχη, όταν εξομαλυνθεί η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags