Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή - ΣΟΚ για Παναθηναϊκό - Χαλάει η… τελειωμένη μεταγραφή, ζώνουν φίδια τον Νταμπίζα
| 2018-07-20 22:10:00

Ανατροπή - ΣΟΚ για Παναθηναϊκό - Χαλάει η… τελειωμένη μεταγραφή, ζώνουν φίδια τον Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή - ΣΟΚ για Παναθηναϊκό - Χαλάει η… τελειωμένη μεταγραφή, ζώνουν φίδια τον Νταμπίζα

Τρελάθηκαν στο Τριφύλλι, που ακόμα το παλεύουν. Θα το γυρίσουν;

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας, ανεξάρτητα πώς προχωράνε οι συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ, συνεχίζουν να τρέχουν το μεταγραφικό προγραμματισμό βασιζόμενοι στο υπάρχον και περιορισμένο μπάτζετ.

Τα λίγα χρήματα που έχουν πάντως να διαθέσουν, ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούν πρόβλημα ακόμα σε θεωρητικά εύκολες περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων παικτών, για τις οποίες χρειάζεται να δώσουν χρήματα για να τους αποκτήσουν από τις ομάδες τους ή κάποια σημαντική προκαταβολή.

Το Sportdog.gr σας ενημέρωσε με σχετικό ρεπορτάζ για το «κόλλημα» που παρατηρείται στην υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως «παγώνει» πλέον και η μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα, του νεαρού άσου που θα ερχόταν στο Τριφύλλι ως ελεύθερος, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης, που θα έφτασε στο 40-50%.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, η υπόθεση του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού έχει… κολλήσει λόγω ΠΑΟΚ και όχι λόγω Δώνη, ο οποίος εξακολουθεί να τον θέλει στα πράσινα. Στον Δικέφαλο αποφάσισαν πως καλό είναι να μην αφήσουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, καθώς με αυτό τον τρόπο τον κάνουν «δώρο» στο Τριφύλλι και δεν θέλουν να κυκλοφορούν τέτοια σχόλια.

Οι σχέσεις των δύο συλλόγων έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό, όμως στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως η μεταγραφή του Πούγγουρα στο… τζάμπα, ίσως να προκαλέσει τελικά «ζημιά» στον σύλλογο. Βέβαια, η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή, οπότε τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Ο Παναθηναϊκός θα πιέσει πάρα πολύ τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και δεν αποκλείεται να το πετύχει, έστω βάζοντας και μία μικρή ρήτρα για το επόμενο καλοκαίρι.

Ζόρια στα εύκολα, πώς θα βγει η χρονιά;

Το έστω και προσωρινό κόλλημα στην υπόθεση Πούγγουρα και η καθυστέρηση στη μεταγραφή του Καμπετσή, δείχνουν πόσο δύσκολο και οριακή είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

Οι Δώνης και Νταμπίζας προσπαθούν να φτιάξουν ένα ρόστερ με ελάχιστο μπάτζετ και αν δεν υπάρξει τελικά κάποιο «έξτρα δώρο» από τον Πιεμπονγσάντ μετά την ολοκλήρωση του deal με τον Αλαφούζο, τότε η κατάσταση θα είναι πραγματικά δύσκολη.

Πολλοί άλλωστε αναρωτιούνται, πόσο καλύτερο είναι αυτή τη στιγμή το ρόστερ των Πρασίνων, από το αντίστοιχο της ΑΕΚ τη χρονιά που υποβιβάστηκε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Θα γίνει χαμός - Έρχονται με Παϊρόζ και σαρώνουν, «τρέμει» ο Νταμπίζας - Έτσι θα γίνει το μπαμ

Αποκάλυψη: Το παιχνίδι Παϊρόζ με το -6 στην πλάτη του ΠΑΟ - Λαγός της υπόθεσης - Ο ρόλος του Δημήτρη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags