Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωτοφανή πράγματα: Έγινε… αρπαγή του Καμπετσή - «Ριφιφί» στον Ολυμπιακό με Μαυροπάνο!
| 2018-07-20 23:22:00

Πρωτοφανή πράγματα: Έγινε… αρπαγή του Καμπετσή - «Ριφιφί» στον Ολυμπιακό με Μαυροπάνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρωτοφανή πράγματα: Έγινε… αρπαγή του Καμπετσή - «Ριφιφί» στον Ολυμπιακό με Μαυροπάνο!

Παρασκήνια που δεν θα διαβάσεις πουθενά. Μόνο στο Sportdog

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Αργύρης Καμπετσής, ο νεαρός φορ της Ντόρτμουντ που ετοιμάζεται να αφήσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο νεαρός φορ, η μεταγραφή του οποίου έχει… κολλήσει τις τελευταίες ημέρες λόγω της παρουσίας ενός νέου μάνατζερ στην υπόθεση όπως σας έγραψε το Sportdog.gr, αλλά και της άρνησης του γερμανικού συλλόγου να του δώσει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, πριν φύγει για τη Γερμανία, είχε φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα με την U-20 του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Καμπετσής είχε φύγει με μεγάλη ένταση και περιπέτειες και από το Λιμάνι, καθώς δεν είχε υπογράψει ποτέ επαγγελματικό συμβόλαιο, παρότι οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει να τον «καπαρώσουν» πριν εμφανιστεί η Ντόρτμουντ. Οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο δεν πρόλαβαν, οι Γερμανοί πίστεψαν στο ταλέντο του μικρού και τον έκαναν δικό τους χωρίς να πληρώσουν ευρώ για τη μετακίνησή του, πλην φυσικά των τροφείων.

Η εξέλιξη αυτή είχε θεωρηθεί ούτε λίγο ούτε πολύ ως «κλεψιά» και μεγάλο unfair απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ η υπόθεση ήταν αρκετά σοβαρή, καθώς είχε φτάσει σε σημείο να διαταραχτούν – σε κορυφαίο επίπεδο – οι σχέσεις των δυο ομάδων.

Μάλιστα, από τη διοίκηση της Ντόρτμουντ μέχρι και μεταμέλεια εκφράστηκε για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση το επιτελείο της, καθώς δεν τους συνέφερε για κανένα λόγο να χαλάσουν τις σχέσεις του με έναν σύλλογο που μπορεί στο μέλλον να κάνουν μεταγραφικές δουλειές.

Ο εκνευρισμός με τον μάνατζερ και ο Μαυροπάνος

Επίσης, ο Ολυμπιακός κατηγόρησε την οικογένεια του μικρού (τον πατέρα του κυρίως) για λάθος χειρισμούς στην υπόθεση, ενώ στο Λιμάνι… έβραζαν με τον μάνατζερ που είχε κλείσει τη μεταγραφή, τον Κωνσταντίνο Φάρρα!

Μάλιστα, τον συγκεκριμένο ατζέντη που έχει κάνει κάποιες πολύ δυνατές μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, έτυχαν να τον βρουν και πάλι μπροστά τους τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο και πάλι δυσαρεστήθηκαν μαζί του. Θυμίζουμε πως ο Φάρρας ήταν ο μάνατζερ που κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από μερικούς μήνες και κατάφερε χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό στην Ελλάδα, να πάει τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στην Άρσεναλ με τρελά λεφτά.

Μέχρι να εμφανιστούν οι «κανονιέρηδες», ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θεωρούνταν από όλους κλεισμένος στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags