Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλο «κόλπο» Νταμπίζα – Έκλεισε σούπερ παίκτες – Δεν φαντάζεστε ποιος… καθάρισε για τη μεταγραφή!
| 2018-07-21 13:41:00

Μεγάλο «κόλπο» Νταμπίζα – Έκλεισε σούπερ παίκτες – Δεν φαντάζεστε ποιος… καθάρισε για τη μεταγραφή!

του Νίκου Στεργίου
Μεγάλο «κόλπο» Νταμπίζα – Έκλεισε σούπερ παίκτες – Δεν φαντάζεστε ποιος… καθάρισε για τη μεταγραφή!

Τρέχουν οι εξελίξεις, πέφτουν οι υπογραφές. Όλο το παρασκήνιο.

Περιμένοντας τις εξελίξεις από τις συζητήσεις του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν πάρει πάνω τους τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και προσπαθούν να στελεχώσουν το ρόστερ, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το μπάτζετ που έχουν στη διάθεσή τους.

Γι’ αυτό άλλωστε και έχουν ψάξει πολύ καλά την ελληνική αγορά και συζητούν σχεδόν καθημερινά με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι κάτω των 23, έχουν ήδη ένα βιογραφικό και θα μπορούσαν να σταθούν στο Τριφύλλι.

Μάλιστα, ο Δώνης έχει ξεκαθαρίσει στον Νταμπίζα πως θέλει ελεύθερους κυρίως παίκτες και όχι δανεικούς, ώστε και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον σύλλογο, αλλά και να μην έχουνε νέους μπελάδες το επόμενο καλοκαίρι εφόσον αποφασίσουν ότι θέλουν να τους κρατήσουν.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Τριφυλλιού λοιπόν κινείται σε αυτή την κατεύθυνση και έτσι αναμένεται να κλείσει και τον Αργύρη Καμπετσή. Ο Παναθηναϊκός που προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 70.000 ευρώ τον χρόνο, παρότι έχει… ζορίσει η κατάσταση λόγω των μάνατζερ που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, έχει φορτσάρει και όλα δείχνουν ότι θα κάνει δικό του τον παίκτη.

Ο Καμπετσής θέλει να έρθει στο Τριφύλλι, ενώ οι Πράσινοι βρίσκονται πλέον σε απευθείας επικοινωνία με την Ντόρτμουντ, ώστε να μην χάσουν άλλο χρόνο. Ο Νταμπίζας έχει βρει δίαυλο επικοινωνίας και ελπίζω πως άμεσα θα έχει πάρει το «οκ» για να κλείσει τη συμφωνία!

Ανατροπή στην ανατροπή και… Σαββίδης!

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και στη μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα, μία υπόθεση που τα τελευταία 24ωρα έχει περάσει από «40 κύματα». Το sportdog.gr σας ενημέρωσε με ρεπορτάζ το βράδυ της Παρασκευής για τις δεύτερες σκέψεις που έκαναν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως σας είχαμε προϊδεάσει, ήταν πολύ πιθανό να υπάρξει ανατροπή.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να παίρνει ο ίδιος την απόφαση και στη συνέχεια θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος ωστόσο θα κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης, που θα φτάνει στο 50%. Ουσιαστικά θα πρόκειται για συνιδιοκτησία, οπότε κανείς δεν θα βγει χαμένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags