23/07/18 - 21:02

Πρωτοφανής «πόλεμος» για Λάζαρο! Οι καρφάρες, το συμβόλαιο, οι υπογραφές και οι απειλές

Πότε βγαίνει η απόφαση, τι είπαν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και παίκτης.

Sportdog Team
Πρωτοφανής «πόλεμος» για Λάζαρο! Οι καρφάρες, το συμβόλαιο, οι υπογραφές και οι απειλές
1.808views 6shares

Πολύωρη ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, σχετικά με την προσφυή που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του ποδοσφαιριστή και του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως είχε ενεργό συμβόλαιο μαζί της όταν υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά, η οποία από την πλευρά της «απάντησε» επίσης με προσφυγή κατά την ΑΕΚ.

Η εκδίκαση ξεκίνησε στις 16.00 και ολοκληρώθηκε στις 20.30, με τον Χριστοδουλόπουλου να είναι παρών στην αίθουσα και μάλιστα να καταθέτει την δική του άποψη τόσο για το συμβόλαιο που παρουσίασε η Ένωση και υποστήριξε ότι έχει την υπογραφή του, ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν στην τελευταία του συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στις απειλές που επιμένει ότι δέχθηκε από ανθρώπους της ΑΕΚ (Διαβάστε ΕΔΩ).

Παρουσίασε το συμβόλαιο η ΑΕΚ - «Όταν υπέγραψα εγώ, δεν υπήρχε αυτή η υπογραφή…»

Η εκδίκαση ξεκίνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Χριστοδουλόπουλο να ζητούν επίμενα να παρουσιάσουν οι Κιτρινόμαυροι το συμβόλαιο που ισχυρίζονται ότι έχουν, όπως και έγινε τελικά.

Ο παίκτης ωστόσο αντέδρασε άμεσα και τόνισε για το έγγραφο που παρουσίασε η ΑΕΚ ως το συμβόλαιό που υπέγραψε μαζί της: «Οταν εγώ υπέγραψα αυτό το έγγραφο δεν υπήρχε αυτή η υπογραφή. Υπήρχε του κυρίου Δέδε (τότε διευθύνων σύμβουλος της κίτρινης ΠΑΕ). Μου ζήτησαν να το υπογράψω εάν ήθελα μετά τον διετή δανεισμό μου από τη Βερόνα. Για να είναι μια βάση για το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου. Αυτό είχε γίνει η 27 η 28 Αυγουστου του 2016 όταν ήμουν παίκτης της Βερόνα».

Η δικηγόρος της ΑΕΚ υποστήριξε σχετικά: «Ο παίκτης ήταν δανεικός. Το συμβόλαιο αυτό είναι για την τρίτη χρονιά».

Χαμός με Δημητριάδη, στον… αέρα προσωπικά μέιλ του Λυσάνδρου

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης υπήρξε μεγάλη ανάμεσα στον Βασίλη Δημητριάδη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όταν η συζήτηση έφτασε στο πώς και γιατί ήρθε στην ΑΕΚ.

«Όταν αποκτήσαμε τον Λάζαρο ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός. Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά ο Δημητριάδης και ο Χριστοδουλόπουλος απάντησε: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα!! Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

Ένταση υπήρξε όμως και με τον δικηγόρο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος ήταν και ο δικηγόρος του Λάζαρου όταν είχε υπογράψει στην Ένωση.

Ο Χριστοδουλόπουλος, απευθυνόμενος στον Λυσάνδρου, είπε: «Όταν σε πλήρωνα και μου έλεγες άλλα και τώρα λες άλλα; Σε είχα δικηγόρο μου για να με προστατεύσεις. Και μου είχες πει ότι είναι ανίσχυρο αυτό το συμβόλαιο»!

Στη συνέχεια, ο νέος δικηγόρος του Λάζαρου, ο Χατζησαββάογλου, παρουσίασε στο δικαστήριο ένα προσωπικό μέιλ του Λυσάνδρου στον Χριστοδουλόπουλου από πιο παλιά και τον ρώτησε να πει τι αναφέρει σε αυτό.

Ο Λυσάνδρου, φανερά εκνευρισμένος απάντησε: «Του λέω ότι είναι δανεικός με οψιόν αγοράς. Κύριε πρόεδρε, ως εδώ. Δεν θα επιτρέψω να εμφανίζονται προσωπικά μου email, αν και δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω στο οτιδήποτε. Αλλά αυτός ο θεατρινισμός επειδή είναι παρόντες δημοσιογράφοι θα τελειώσει εδώ. Η στρατηγική να δέχομαι επίθεση για τις εντυπώσεις, τελειώνει εδώ. Τελειώστε το κύριε πρόεδρε για να μην χρειαστεί να αυτό-προστατευτώ».

«Γι αυτό υπέγραψα το χαρτί – Από την ΑΕΚ μου είπαν ότι…»

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδίκαση, κατέθεσε και ο μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου, Αντώνης Αποστολόπουλος, ο οποίος τόνισε για όσα έγιναν όταν υπέγραψε με την ΑΕΚ ο πελάτης του.

Ο γνωστός ατζέντης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τον Αύγουστο του 2016 μιλήσαμε με έναν κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο. Μαζί με τον κύριο Δέδε, μας φέρανε ένα χαρτί για το 2018-19, κάτι σαν συμβόλαιο. Άλλα είχαμε συμφωνήσει, άλλα μας φέρανε. Ο Λάζαρος ανησύχησε πολύ. Δεν υπήρχαν υπογραφές και ημερομηνίες. Υπήρχε μια ημερομηνία 1/7/2018. Είπαμε τι είναι αυτά; Δεν έχουμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Τότε ήταν μαζί μας και ο κ. Λυσάνδρου, ως δικηγόρος του Λάζαρου. Δεν μας δώσανε ούτε κάποιο αντίγραφο. Ο Λάζαρος είπε ότι αν είναι, ας δεσμευτούμε για 3 χρόνια. Εκείνοι μας είπαν όχι, σε θέλουμε για δύο χρόνια και βλέπουμε. Ο κ. Λυσάνδρου είπε στον Λάζαρο πολλές φορές ότι αυτό το χαρτί δεν έχει ισχύ. Ότι είναι ένα αδύναμο χαρτί, χωρίς υπόσταση. Τελικά πιέστηκε από τον νομικό του σύμβουλο ότι αυτό το χαρτί είναι άκυρο. Και το υπέγραψε. Ήταν και τέλος Αυγούστου, είχαμε αργήσει, θέλαμε να τελειώνουμε».

Από την πλευρά του, ο Χριστοδουλόπουλος τόνισε: «Το υπέγραψα, γιατί όταν είχα τις αμφιβολίες μου ρώτησα τον δικηγόρο μου. Θέλανε από μένα κάτι σαν δήλωση ότι σε περίπτωση που θέλανε να συνεχίσουμε για τρίτο χρόνο, δεν θα ζητούσα τρελά λεφτά. Μου είπε τότε ο Λυσάνδρου ότι είναι άκυρο συμβόλαιο, δεν έχει υπογραφή της ΑΕΚ και έχει ημερομηνία 1/7/2018. Μου είπε υπόγραψέ το για να μην χαλάσει η μεταγραφή. Δεν ήταν συμβόλαιο. Ήταν μια βάση για μια νέα συμφωνία στο μέλλον.

Πότε θα βγει η απόφαση

Η «έδρα» έδωσε προθεσμία σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να καταθέσουν τα υπομνήματά του μέχρι τις 3 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση θα καθυστερήσει αισθητά. Για την ακρίβεια, εάν συνυπολογίσουμε τη διακοπή των δικαστηρίων για το καλοκαίρι, η απόφαση για την υπόθεση αναμένεται να βγει στα τέλη Αυγούστου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ