Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή: Σκάει... αποζημίωση ο Τίγρης για να γλιτώσει τους «μπελάδες» - Κινήσεις... μπαμ
| 2018-07-25 18:55:00

Ανατροπή: Σκάει... αποζημίωση ο Τίγρης για να γλιτώσει τους «μπελάδες» - Κινήσεις... μπαμ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή: Σκάει... αποζημίωση ο Τίγρης για να γλιτώσει τους «μπελάδες» - Κινήσεις... μπαμ

Έρχονται μεταγραφές Μελισσανίδη που θα συζητηθούν.

Οι μαζεμένες μεταγραφές των Πόνσε, Μπογέ και Άλεφ σίγουρα ικανοποίησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και έκλεισαν σημαντικές τρύπες που υπήρχαν στο ρόστερ της ΑΕΚ, ωστόσο ο τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, υποχρεώνει πλέον τους Κιτρινόμαυρους να βγουν ξανά στην αγορά και σχετικά σύντομα.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr εδώ και μέρες με σχετικό ρεπορτάζ, στην Ένωση έχουν αποφασίσει λόγω και της λειψανδρίας στα μετόπισθεν, αφού με τον Τσόσιτς ανέτοιμο απομένουν για βασικοί οι Οικονόμου – Λαμπρόπουλος, να κινηθούν για πέμπτο στόπερ και μάλιστα θέλουν να κάνουν μία καλή μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να βιαστούν, αφού δεν θέλουν να κάνουν μία κίνηση απλά για να γεμίσουν το ρόστερ, αλλά θέλουν έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει την αμυντική γραμμή και θα διαθέτει ποιότητα και εμπειρία.

Γι’ αυτό και είναι πολύ δύσκολο να τρέξουν τη μεταγραφή μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, πιθανότατα με τη Σέλτικ, εκτός βέβαια και αν βρουν ή τους προταθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, οπότε θα ανατραπεί και ο σχετικός προγραμματισμός.

Το σίγουρο είναι όμως πλέον, πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει έναν ακόμη στόπερ και έναν δημιουργικό χαφ, στυλ Κονέ, παίκτες που έχει λάβει σχετικές εγγυήσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι θα αποκτηθούν.

Η πρόκριση φέρνει δύο παίκτες, ο αποκλεισμός…  

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ εκτός από στόπερ και χαφ, που θα αποκτήσει σίγουρα, ενδέχεται να κινηθεί και για δύο ακόμα προσθήκες. Συγκεκριμένα, ο Ουζουνίδης θα ήθελε έναν ακόμα εξτρέμ και ενδεχομένως έναν επιθετικό, ανάλογα βέβαια πώς θα «δέσουν» οι Λιβάγια, Πόνσε και Μπογιέ.

Οι δύο αυτές έξτρα κινήσεις όμως, θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και από το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων με την Σέλτικ για τα προκριματικά της Ευρώπης ή από την κλήρωση των play-off του Γιουρόπα (όπου αν είναι εφικτός αντίπαλος – το πιθανότερο) τότε, ίσως να γίνει και κάτι υπερβατικό... 

Το αφεντικό της Ένωσης έχει αποφασίσει να ρίξει χρήμα για να κάνει το χατίρι του Ουζουνίδη και να «φτιάξει» τον κόσμο που έχει τις ενστάσεις του για τις έως τώρα κινήσεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερά πράγματα - Αυτόν θα φέρουν του Ουζουνίδη; – Από την εξέδρα βασικός στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags