Facebook Pixel Ξεχώρισε ο Εμμανουηλίδης στον Παναθηναϊκό - Τον ήθελε ο Ολυμπιακός
| 2018-07-26 11:46:00

«Επιστροφή» Ουζουνίδη στον ΠΑΟ! - Θα τρελάνει τη Λεωφόρο, πήγε να τον κλέψει ο Ολυμπιακός

του Νίκου Στεργίου
«Επιστροφή» Ουζουνίδη στον ΠΑΟ! - Θα τρελάνει τη Λεωφόρο, πήγε να τον κλέψει ο Ολυμπιακός

«Δάχτυλος» Μαρίνου στον Παναθηναϊκό! Καυτό παρασκήνιο.

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε την Τετάρτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 5-0 της ερασιτεχνικής VV GOES, με τον Γιώργο Δώνη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς, ώστε να τσεκάρει σε ποιους μπορεί να βασιστεί και σε ποιους όχι, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αυτός λοιπόν που ξεχώρισε ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μετά και την χθεσινή του εμφάνιση στο φιλικό, αλλά και συνολικά την πορεία του στους τελευταίους μήνες, έχει μπει στη λίστα των μικρών που έχει ξεχωρίσει ο Δώνης. Σε αυτή όπως σας είχε ενημερώσει το sportdog.gr ο Έλληνας κόουτς έχει ήδη συμπεριλάβει τους Στάικο (μέσος), Μπουζούκη (μέσος), Μαυρομάτη (στόπερ αλλά και αριστερό μπακ) και σε δεύτερη μοίρα τον νεαρό επιθετικό Ρεγκάκο.

Ο Εμαννουηλίδης βέβαια δεν… ξεπετάχτηκε ξαφνικά το φετινό καλοκαίρι, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια κάνει πράγματα και θαύματα με τους μικρούς του Παναθηναϊκού και την Εθνική. Ο 20χρονος άσος, γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 2000 στα Λεύκτρα Βοιωτίας, αγωνίζεται ως ελεύθερος μεσοεπιθετικός, αλλά και κεντρικός φορ, είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος, εκρηκτικός και εντυπωσιακός με την μπάλα στα πόδια, ενώ θωρείται ο καλύτερος στην Ελλάδα στην ηλικία του! 

Μάλιστα, ο Εμμανουηλίδης είχε εκπληκτική παρουσία με την ελληνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες το φετινό καλοκαίρι, όταν πέτυχε 2 γκολ (το μοναδικό στη νίκη με 1-0 επί της Τουρκίας και το δεύτερο στο 3-1 επί της Γαλλίας) και έβγαλε μία ασίστ, μία συνέπεια να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών σκάουτερ.

Οι Πράσινοι ωστόσο έχουν προλάβει και τον έχουν δέσει με συμβόλαιο από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε διακρίνει το ταλέντο του και τον είχε συμπεριλάβει μάλιστα και στην αποστολή για την προετοιμασία, ενώ κατά την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποίησε και το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στο παιχνίδι κυπέλλου με την Παναχαΐκή στην Πάτρα.

Ο Εμμανουηλίδης εντάχθηκε στις Ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2015, όταν και δοκιμάστηκε για δεύτερη φορά, καθώς στην πρώτη του επίσκεψη είχε «κοπεί», κάτι που είχε συμβεί και με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ!

Από τη στιγμή όμως που μπήκε στην Ακαδημία των Πρασίνων, δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του. Με την Κ17 του Παναθηναϊκού πέτυχε 16 γκολ (2 εκ των οποίων στη νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού), ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και δεύτερος του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην Κ17 της εθνικής ομάδας χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό. Την περσινή σεζόν ήταν εντυπωσιακός με την Κ20, καθώς αν και μόλις 17 ετών, ξεχώρισε στο πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος σκόρερ σημειώνοντας 19 γκολ! 

Ο Δώνης πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο του Εμμανουηλίδη και στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αισθάνονται… τυχεροί που τον έχουν στην ομάδα τους, καθώς στην πρώτη του σεζόν στα πράσινα, ο Ολυμπιακός είχε κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε, ο μικρός έμεινε στο Τριφύλλι και τώρα θα πάρει τη μεγάλη ευκαιρία του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags