Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» στον Ολυμπιακό - Πήραν ανάποδες, νέες φοβερές φήμες και για Ποντένσε!
| 2018-07-27 00:05:00

«Κεραυνοί» στον Ολυμπιακό - Πήραν ανάποδες, νέες φοβερές φήμες και για Ποντένσε!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κεραυνοί» στον Ολυμπιακό - Πήραν ανάποδες, νέες φοβερές φήμες και για Ποντένσε!

Μήνυμα και σε Μαρτίνς με... Αραό; Οργιάζουν οι φήμες.

Τα πάνω-κάτω ήρθαν μέσα σε λίγες ώρες στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες ενημέρωσαν επίσημα πως μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Αράο, πάγωσαν τις συζητήσεις με τον Κόκα της Μπράγκα, δεν ασχολούνται με τον Βούκσεβιτς επίσης από την συγκεκριμένη ομάδα, ενώ διέρρευσαν και την δυσαρέσκειά τους για τη μέχρι τώρα εικόνα του Μιράντα, που δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου!

To sportdog.gr εδώ και μέρες σας είχε ενημερώσει για την αλλαγή πλεύσης που υπήρχε στην υπόθεση του Κόκα και την απόφαση του Ολυμπιακού να ψάχνουν και για άλλες περιπτώσεις. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός πως και οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες για τους οποίους υπήρξε διαρροή, οι Μιράντα, Κόκα, Βούκσεβιτς, είναι πελάτες του Ζόρζε Μέντες!

Πρόκειται για τον πασίγνωστο και πολύ πετυχημένο ατζέντη, με τον οποίο ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι έχει συνεργαστεί πολύ στενά και παρουσιαζόταν να έχει άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για την ακρίβεια, μιλάμε για τον Νο1 ατζέντη παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Κονέ, αν μη τι άλλο ζηλευτό, αυτό που έχουν επιτύχει οι Πειραιώτες.

Η εξέλιξη όμως με τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες, δείχνει πως κάτι έχει συμβεί στις σχέσεις των δύο πλευρών, το οποίο δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με την υπόθεση Ποντένσε. Θυμίζουμε ότι η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά για τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου, καθώς οι άνθρωποί της ισχυρίζονται πως δεν γίνεται να φύγει ως ελεύθερος.

Στην υπόθεση είχε εμπλακεί ενεργά ο Μέντες, ο οποίος είχε διαβεβαιώσει τους Ερυθρολεύκους πως δεν θα υπάρξει κανένα θέμα και είχε δεσμευτεί, πως εάν κάτι… στράβωνε, θα πλήρωνε ο ίδιος για να «κλείσει» άμεσα το θέμα για τον πελάτη του. Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ για το ζήτημα, που έκανε λόγο για πρόθεση συμβιβαστικής λύσης με την πορτογαλική ομάδα.


Το μπέρδεμα με Αράο και οι νέες… βόμβες Μαρτίνς

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε τελικά η μεταγραφή του Αράο, παρότι μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης από το Λιμάνι έβγαινε η αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος θα φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα. Η υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, κόλλησε στο θέμα των μάνατζερ και η υπόθεση μοιάζει αρκετά περίπλοκη, ενώ ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, είναι η φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία τη συγκεκριμένη μεταγραφή χειρίζονταν οι μάνατζερ του Μαρτίνς (σε επίπεδο επαφών τουλάχιστον με ομάδα και παίκτη) και δεν αποκλείεται το «ναυάγιο» να επηρεάσει (μελλοντικά) και τον Πορτογάλο κόουτς.

Πάντως, ο Μαρτίνς για την ώρα παραμένει «ισχυρός» και έχει την στήριξη της διοίκησης. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, αναμένεται να ενημερώσει για το ρόστερ και τους παίκτες που είδε στην προετοιμασία και δεν υπολογίζει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags