Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός θα «φτιάξει» την άμυνα – Ηγέτης, γρήγορος… θα δίνει ξύλο – Ποιον διώχνει ο Μαρτίνς!
| 2018-07-28 17:51:00

Αυτός θα «φτιάξει» την άμυνα – Ηγέτης, γρήγορος… θα δίνει ξύλο – Ποιον διώχνει ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός θα «φτιάξει» την άμυνα – Ηγέτης, γρήγορος… θα δίνει ξύλο – Ποιον διώχνει ο Μαρτίνς!

Τρομερές αλλαγές στον Ολυμπιακό, η επόμενη κίνηση μετά τον Μεριά.

Μετά τη μεταγραφή του Μεριά, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και επίσημα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην αγορά να ψάχνει για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα έρθει για να πάρει την φανέλα βασικού και να ανεβάσει επίπεδο όλη την αμυντική τετράδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μέσα από τα φιλικά και τα όσα είδε στην προετοιμασία, διαπίστωσε πως τα πολλά κενά που υπάρχουν στα μετόπισθεν δεν μπορούν να καλυφθούν εκ των έσω και για αυτό ζήτησε από την διοίκηση μία ακόμα «δυνατή» μεταγραφή στόπερ, με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε κανέναν παίκτη του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας που θα είναι γρήγορος, δυναμικός, τσαμπουκάς και ικανός να… δώσει αθλητικό ξύλο στους αντίπαλους επιθετικούς και φυσικά να είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια. Αυτό το χαρακτηριστικό μάλιστα, το ψάχνει οπωσδήποτε, καθώς κανείς από τους υπάρχοντες αμυντικούς δεν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Επίσης, ο στόπερ-ηγέτης που θέλει να φέρει στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ικανός στο 1vs1 απέναντι στον αντίπαλο φορ, να μην… τρώει εύκολα δηλαδή φάσεις και να έχει την ταχύτητα να τον σταματήσει αν βγουν στην κόντρα.

Χαμός στο κέντρο της άμυνας, πόσοι ήρθαν ποιοι φεύγουν!


Με τη μεταγραφή του Μεριά να είναι πλέον ολοκληρωμένη, ο Ολυμπιακός βγαίνει στην αγορά και ψάχνει για τον τέταρτο κεντρικό αμυντικό που θα φέρει στην ομάδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ήδη έχουν αποκτηθεί, εκτός του Τυνήσιου, οι Ευαγγέλου και Μιράντα, ασχέτως αν ο τελευταίος θα διακοπεί ο δανεισμός του και θα φύγει ή θα μείνει για να βλέπει τα ματς από την εξέδρα, αφού δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Μαρτίνς.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποχαιρετήσει τον Μποτία και έχει στην λίστα προς παραχώρηση τον Ένγκελς, ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον των Βούκοβιτς και Σισέ. Ο Σέρβος τα πήγε αρκετά καλά στην προετοιμασία και έχει γυρίσει το κλίμα, όμως ο Γάλλος όχι μόνο έχασε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, αλλά πλέον βρίσκεται και τελευταίος στην ιεραρχία του Μαρτίνς.


Ο κόουτς του Ολυμπιακού, όπως σας έχει μεταφέρει με σχετικό ρεπορτάζ το sportdog.gr είναι ιδιαιτέρως προβληματισμένος με τον Σισέ, που δεν είναι συγκεντρωμένος και κάνει συνεχώς λάθη στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδι. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ξεκάθαρο πως δεν τον εμπιστεύεται και στην αξιολόγηση του είναι αυτή τη στιγμή τελευταίος στη λίστα και φυσικά θα παραμείνει με την άφιξη του νέου «ηγέτη» για το κέντρο της άμυνας, εκτός και έρθει η μεγάλη πρόταση που περιμένουν (ομάδα και παίκτης) και πωληθεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags