Facebook Pixel Οργή Μαρτίνς μετά την τεσσάρα – Τον πετάει εκτός 11αδας – Μπάχαλο στα στόπερ, φέρνει παίκτη!
| 2018-07-25 10:42:00

Οργή Μαρτίνς μετά την τεσσάρα – Τον πετάει εκτός 11αδας – Μπάχαλο στα στόπερ, φέρνει παίκτη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οργή Μαρτίνς μετά την τεσσάρα – Τον πετάει εκτός 11αδας – Μπάχαλο στα στόπερ, φέρνει παίκτη!

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Πορτογάλο. Τώρα πάγκο, μετά… φεύγεις. 

Ιδιαιτέρως βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, όμως είναι η νέα βαριά ήττα με 4-0 από την Αϊντχόφεν, έφερε κλυδωνισμούς στην ομάδα και τις φωνές του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης… έβγαλε στην σέντρα τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος κόουτς τόνισε μεταξύ άλλων πως «Πραγματικά, αν δει κάποιος την εικόνα μας στα πρώτα 60 λεπτά, είναι άδικο το σκορ.Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Το έχουμε ξαναδεί φέτος στην προετοιμασία και θέλω να προειδοποιήσω κάποιους παίκτες ότι αν θέλουν να μπουν στην ενδεκάδα θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά. Υπάρχουν κάποιοι που όντως δουλεύουν πολύ καλά και δεν είναι δυνατόν να μένουν στο τέλος τα λάθη που έκαναν άλλοι παίκτες. Πρέπει να δούμε αυτούς που όντως παλεύουν και δουλεύουν για να μείνουν στην ενδεκάδα»!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Μαρτίνς με τις δηλώσεις αυτές αναφέρθηκε σε όσους μπήκαν αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ολλανδούς και πιο συγκεκριμένα σε όσους πέρασαν μετά το 1-0, δηλαδή όχι στους Χριστοδουλόπουλο – Ανσαριφάρντ και όχι τόσο στους Μασούρα – Ανδρούτσο που πήραν χρόνο στα τελευταία λεπτά, με το ματς στο 4-0. Ο κόουτς του Ολυμπιακού «φωτογράφισε» τους Σισέ, Χατζισαφί, Πάρντο και Φετφατζίδη, οι οποίοι μπήκαν στο 69’ και βοήθησαν ελάχιστα.

Ειδικά για τον Σισέ, ο Μαρτίνς έχει τρομερά παράπονα, καθώς δείχνει να μην είναι καθόλου συγκεντρωμένος και κάνει πάρα πολλά λάθη, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια. Προσπαθεί συνεχώς το… κάτι παραπάνω και είναι φανερό πως το «μυαλό του βρίσκεται αλλού». Ίσως αυτό να σχετίζεται με τα σενάρια από το εξωτερικό και ότι περιμένει πρόταση για να φύγει. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να βασιστεί στον Σισέ αυτή τη στιγμή και για αυτό ο Πορτογάλος προπονητής τον έχει βγάλει από την ενδεκάδα!

Αν και ξεκίνησε στην προετοιμασία ως ένας από τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού, πλέον έχει χάσει ξεκάθαρα την θέση και είναι τέταρτος στην ιεραρχία. Πρώτος στόπερ λογίζεται ο Βούκοβιτς που ήταν αρκετά καλός και με την Αϊντχόφεν, μετά ο Μεριά που αναμένεται να έρθει και τρίτος ο Μιράντα. Έτσι είναι το «παζλ» στο κέντρο της άμυνας των Ερυθρολεύκων, με τον Σισέ τελευταίο στην ιεραρχία. Όλοι περιμένουν βέβαια ο Γάλλος να «συνέλθει» και να βελτιωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, γιατί αλλιώς γνωρίζουν πως θα υπάρχει πρόβλημα. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ψάξουν και για ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, αν και αυτή η εξέλιξη θα σημαίνει πως θα υπάρξει έξτρα αποχώρηση από το ρόστερ (πλην του Ένγκελς δηλαδή) και σίγουρα η μεταγραφή θα γίνει τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, όχι τώρα!

Τελειώνει ο Ένγκελς με… τέσσερα εκατομμύρια ευρώ

Όσον αφορά πάντως τους κεντρικούς αμυντικούς, αυτός που ήδη θεωρείται φευγάτος από το λιμάνι είναι ο Ένγκελς. Μπορεί χθες να «έσκασε» το δημοσίευμα με την πρόταση της Μπρέντφορντ, όμως για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται. Στο Βέλγιο μάλιστα θεωρούν δεδομένο πως τέτοια πρόταση, τέτοιου ύψους, δεν έχει γίνει στον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βέλγος θα φύγει δανεικός με option αγοράς (ίσως εκεί, στα 4 εκατομμύρια ευρώ να είναι η option), αλλά για την ώρα ο Ένγκελς δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική της Τσάμπιονσιπ. Γι’ αυτό παραμένει πάντα στο κόλπο η Άντερλεχτ (επίσης δανεικός με Option όπως σας έχει γράψει το Sportdog.gr, από την οποία θα μπορέσει του χρόνου να φύγει για το Νησί και τις ομάδες της Πρέμιερ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags