Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισε κι άλλη μεταγραφή μετά τον Μεριά ο Ολυμπιακός – Έπεσαν οι υπογραφές, θα τρελαθεί ο κόσμος!
| 2018-07-28 18:12:00

Έκλεισε κι άλλη μεταγραφή μετά τον Μεριά ο Ολυμπιακός – Έπεσαν οι υπογραφές, θα τρελαθεί ο κόσμος!

Sportdog Team
Έκλεισε κι άλλη μεταγραφή μετά τον Μεριά ο Ολυμπιακός – Έπεσαν οι υπογραφές, θα τρελαθεί ο κόσμος!

Συμφώνησε ήδη και ανακοινώθηκε.

Την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός, μία κίνηση που θα... ενθουσιάσει σίγουρα τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα λύσει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς πρόκειτια για ένα πολυεργαλείο.

Το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί πως η υπόθεσή του ήταν σε πολύ καλό δρόμο, ενώ πρέπει να σημειώσει πως το ενδεχόμενο να γυρίσει στο Λιμάνι ο «Τόρο», το είχατε διαβάσει από τις αρχές Ιουνίου.

Ο Τοροσίδης λοιπόν, μετά από 5.5 χρόνια επέστρεψε στον Ολυμπιακό σε ηλικία 33 ετών, με το πλάνο να αναφέρει πως έρχεται για να βοηθήσει τόσο στα δύο άκρα της άμυνας όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Έλληνας άσος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια και επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο «Τόρο» αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού που ανακοινώθηκε σήμερα, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρξε το επίσημο και για την απόκτηση του Γιασίν Μεριά.

Ωστόσο, ο Τοροσίδης δεν θα είναι ο... τελευταίος για την άμυνα, καθώς πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως στο Λιμάνι συνεχίζουν να ψάχνουν για ακόμα έναν στόπερ, ο οποίος θα έρθει για να γίνει ο ηγέτης στα μετόπισθεν.
 

 

Καλώς ήρθες σπίτι σου Βασίλη! / Welcome back Vasilis! #olympiacos #welcome #VasilisTorosidis #WelcomeBackVasilis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις


Περισσότερα σε λίγο…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags